Om KameraTeknik Service i Malmö

Vi reparerar de flesta kameramärkena, dock ej garantireparationer. Kamerateknik service startade 1982, och var en auktoriserad Canon verkstad mellan åren 1986 – 2005. Det innebar service på Canons system-, kompakt-, och APS-kameror, objektiv, videokameror och sist men inte minst Canons DIGITALA kameror - såväl stillbild som video än idag.I dag gör vi även scanning och digitalisering av film ,DIA .videoband ,bilder,förstoringar,,ramning,framkallning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

KameraTeknik Service i Malmö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKamerateknik Service i Skåne Kommanditbolag
BolagsformKommanditbolag
Datum för upprättande11.10.2005
Org.nr:9697139567
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47782 Specialiserad butikshandel med fotoutrustning, 95120 Reparation av kommunikationsutrustning, 95290 Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar

Exekutiva befattningar/Administration

Lars-Göran Ragnvald DahlströmKomplementär
Eva Ingegerd DahlströmKommanditdelägare

Omdömen om KameraTeknik Service i Malmö

Magnus Bergström

mer än ett år sedan

Stort tack för snabb och professionell hjälp med min digitalkamera, när jag behövde den som mest. Jag fick hjälp på stående fot. Trodde det skulle bli kostsamt och att det skulle ta lång tid. Här lever hantverkskunnandet. Det är så det ska vara. Jag kommer tillbaka!

Johan Falk

mer än ett år sedan

Återigen kan jag varmt rekommendera Kamerateknik. Fantastiskt kundbemötande och klockren hjälp.

Jonas Ahlqvist

mer än ett år sedan

Jag hade oavsiktligen klantat mig rejält - men fick mer hjälp än vad jag trodde var möjligt. 1000 tack!
Återkommer givetvis :-)

Amy

mer än ett år sedan

Jag har varit kund i 4 eller 5 år och inte en enda gång har jag varit besviken. Har anlitat Kamera Teknik mest för sensor rengöring på min Canon digital SLR men även för diverse reparationer. Alltid bra bemöt, alltid bra priser och bra tillgänglighet när det behövs. Tack!

Per-Ivar

mer än ett år sedan

Jag har vid ett flertal tillfällen sedan många år tillbaka anlitat Kamera Teknik för service av såväl systemkamera, video som digital kompaktkamera och alltid fått perfekt service, korrekta prisuppgifter och leverans i tid. Idag tog besöket 10 minuter och en handfast åtgärd återställde felet direkt. Stort tack.

Nelly

mer än ett år sedan

Underbart bemötande. Sakliga och konkreta svar. Smidighet, kunskap, ödmjukhet, behjälplighet och SERVICE vilken underbar service. Definitivt att REKOMMENDERA!

Gustavsson

mer än ett år sedan

Instämmer med R.L. Vi fick samma fina bemötande i en liknande situation. Vi återkommer gärna.

Lennart. L.

mer än ett år sedan

Borde lära sig att bli kundvänlig. Snackar skit om det andra kamerateknik i Malmö, som jag inte har att göra med? Kände mig lurad från början till slut. Kastat grejorna som var ytbytta??? Aldrig mer dit.

MJZ

mer än ett år sedan

Inte undra på att "de stora firmorna", OnOff, MediaMarkt m fl hänvisar hit:
Snabb service, bra bemötande, väl utfört arbete. Kan bara instämma i hyllningskören! Toppenställe som förtjänar toppbetyg!

Helena Nilsson

mer än ett år sedan

Vi fick fantastisk hjälp när vår kamera krånglade. Vi hade väntat oss en kostnad på flera tusen men istället kostade det oss 400 kr eftersom Kamerateknik uppmärksammande att vi kunde få större delen av kostnaden betald genom vår garanti. Vi blev glatt överraskade och imponerade av servicen och omsorgen om oss som kund. Kamerateknik rekommenderas varmt!

Conny Persson

mer än ett år sedan

Bättre blir det inte. Trevligt bemötande och perfekt utförd service. Återkommer när det är dags nästa gång.

Johan Falk

mer än ett år sedan

Mkt proffsig lösning av klurigt problem. Trevligt kundbemötande. Rekommenderas varmt!

Ivan

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande!
Service I toppklass, hade ett skevt kamerahus på vår digitalkamera. Detta fixades till med topp precision. Och ett gott skratt over disk, kostade inte en krona. Tack så mycket, rekommenderas starkt!

Johan Falk

mer än ett år sedan

Min Canon S95 kärvade i optiken. Jag besökte Kamerateknik som lyckades slå lagren rätt. Snacka om att ta hand om kunden. Mina varmaste rekommendationer.

Christine

mer än ett år sedan

Tack vare otroligt vänligt bemötande och proffsig service utöver det vanliga, kunde jag delta i konstutställningen i påskas, trots ett annat företags klumpiga behandling av mina bilder...Kamerateknik räddade och hjälpte mig! Jag är tacksam för Er kunskap och välvilja! Kommer återvända till Er när jag behöver proffsig och varm hjälp! Rekommenderas starkt om man vill ha kvalité!

R.L

mer än ett år sedan

Snabbt åtgärdat med min kamera som jag tappat i golvet och där objektivet blivit snett. Han frågade om vi skulle chansa på att dra ut det, eftersom den ändå var "trasig" och ej lönt att kosta på en reparation som skulle bli dyrare än vid köpet. Och det fungerade, och jag fick inte betala. Jag blev JÄTTEglad över det. Mysigt med en liten verkstad och ett stort kunnande. Fått hjälp tidigare med en videokamera som hanterats ovarsamt, snabb och bra service den gången också!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snabb service och ett vänligt bemötande.Kan varmt rekommendera Kamerateknik. Tur att det finns sådana här "små" företag som kan lösa vardaglia människors behov av service utan att behöva skicka iväg grejorna.

Möjliga telefonnummerformat

04012979704-012 97 97040-12 97 970401-297 97