Om Kalufsmakar'n Hårdesign

Vi har lång erfarenhet inom frisörbranschen och har haft förmånen att jobba med en massa härliga kunder som hjälpt oss att utvecklas till en erkänt bra salong, så var inte rädd att lämna ditt hår i våra händer. Välkommen in - Välkammad ut!

Välkommen in- välkammad ut!

Att besöka sin frisör skall inte bara vara ett tillfälle då du skall klippa dig utan en stund av avkoppling då du får känna att du unnar dig själv det lilla extra, slappnar av och gör dig fin. Det är ett skönt avbräck i den stressade vardagen att ta hand om sitt hår med en schamponering, klippning och kanske en inpackning. En fin styling som kronan på verket och sedan är du redo att möta omvärlden igen med en ny och skön frisyr.

Att säga ”kunden i centrum” kanske är en klyscha, men vi tycker att det är viktigt att verkligen lyssna och vara lyhörd för hur kunden vill ha det, samt att ta den tid som behövs för att du skall känna dig nöjd. Vi är dock inte rädda för att vara ärliga och uppriktiga om det är någon frisyr som vi tycker inte passar dig, eller om vi ser att ditt hår kräver lite mer hårvård och underhåll än vad det kanske fått.

Kalufsmakar'n Hårdesigns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Kalufsmakar'n Hårdesign, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKalufsmakar''N Hårdesign AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.11.2013
Org.nr:5569505950
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96021 Hårvård

Exekutiva befattningar/Administration

Haifaa-Maria Hansander TomaLedamot
Lars Daniel HansanderSuppleant

Omdömen om Kalufsmakar'n Hårdesign

anonym

mer än ett år sedan

världens bästa frisör. Blev omhendetagen på ett kungligt sätt. håret blev precis som jag ville ha det och mer. tycker apsolut priserna är värt

Anonym användare

mer än ett år sedan

Det är den bästa salongen i hela JKPG och GTBG. Jag kan aldrig lita på någon annan som kan förstå och fixa mitt hår så bra som jag kan lita på kalufsmakar`n och dess personal. De är bäst helt ebkelt, de är trevliga och empatiska. Jag ger mitt stöd till 100% till kalufsmakarr´n och dess personal. Ni är bäst helt enkelt.

Marika

mer än ett år sedan

Blev så enormt nöjd när jag varit hos Kalufsmakar'n! det ska även tilläggas att jag nästan ALDRIG blir nöjd efter att ha varit hos frisören men Haifaa Maria förstod mig precis och gjorde mig dunder fin i håret. Jag kommer självklart återvända dit!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Man går alltid ut genom Kalufsmakarns dörr fin i håret!

Angelica

mer än ett år sedan

Jag blev ruskigt nöjd med min nya frisyr och färgning. Har fått hur många komplimanger som helst. Något som jag inte kan fatta är hur många det är som har klagat här på att de fått dåligt bemötande?! Både Haifaa Maria och Sofie är hur snälla och goa som helst. De som skriver nåt annat är bara gnällspikar. Kunden har inte alltid rätt! :(

bakelsen

mer än ett år sedan

Haifa Maria är super skicklig och väldigt trevlig. rekomenderar salongen .och priserna är faktiskt rimliga.

Karl

mer än ett år sedan

Ville färga min blonda utväxt men den blev i helt annan färg än resten av mitt blonderade hår då de la folieslingor. Blev så sjukt onöjd att jag fick färga om det hos en annan frisör.

Svar från företaget

Det var väldigt tråkigt att du var så missnöjd ned vårt arbete! Det var också väldigt tråkigt att du inte vågar komma tillbaka till oss så att vi får en chans att fixa till ditt hår (med glädje). Vi tycker att vi förtjänar att du skulle ha berättat att du var missnöjd när vi var klara för vi är alltid noga med att fråga er kunder om ni är nöjda och om det skulle vara något, höra av er! Varför gå till en annan frisör och betala ni vi gör om behandlingen tills du är nöjd? Mvh Haifaa Maria, ansvarig Kalufsmakarn Hårdesign

Ida

mer än ett år sedan

Skulle Haifaa och Veronica vara otrevliga? Dumheter. Båda är jättemysiga.

Hur kan man tycka att 400-500 kr är mycket för en klippning? Hos de flesta seriösa frisörer kostar det mellan 300 och 500 att klippa sig, ialla fall som tjej. Om du betalar mindre så betalar du förmodligen svart. Och vad då ingen prislista? Kolla på hemsidan, där finns priserna och varför priserna varierar tydligt utskrivet.

Att Haifaa inte skulle lyssna förstår jag inte heller, jag brukar i princip alltid säga "gör vad du vill" men hon stämmer ändå av allt för att jag ska bli nöjd. Hon har massor med bra idéer och håller sig uppdaterad och delar med sig med råd. Jag har klippt mig där i 4 år och har aldrig upplevt att jag blivit överkörd.

Haifaa hycklar inte när det gäller ens hår utan är uppriktig, är det så slitet att hon tycker 10 cm behövs klippas av så säger hon det. Men om man säger nej, klipp bara 5 cm, så lyssnar hon och gör som du vill. Om man upplever den sortens ärlighet som pikar kanske det är bäst att man faktiskt klipper sig själv.

Hon ger mig alltid råd och tips om hur jag ska sköta håret bättre, som jag naturligtvis inte följer för jag är lat :)

Carin

mer än ett år sedan

Känns som att någon har anlitat en smutskastare om man ska tolka neddanstående kommentar. Brudarna bakom kalufsmakarn är kanon! Låter kunden vara mä o bestämma men de förutsätter ju att kunden besitter någon kompetens/sjävdistans till vad man passar i. Annars, överlåt det till proffsen. De kan troligtvis yrket bättre än dig, det är därför inte rollerna är ombytta och du är där för att betala dem för deras jobb. Vilket för övrigt inte är mer över pris än någon annan bra salong. Jag känner mig (är) alltid snyggast i världen varje gång jag gjort ett besök hos Veronika på Kalufsmakarn!

Camilla

mer än ett år sedan

Jag kan verkligen inte förstå att människor lämnar bra omdöme om kalufsmakarn, tyvärr trodde jag på dessa och gick dit. ALDRIG mer. otrevligare människa får man leta länge efter. Körde över en totalt och talade till en nedlåtande, nej usch o fy.. mådde dåligt efter att ha varit där.. så gör inte samma MISSTAG! De kanske var bra förut.. men inte nu.. bara hemskt hemskt hemskt. så stor varning på det.

Josefin

mer än ett år sedan

Har klippt mig hos Sophie några gånger. Bra tjej!

solen

mer än ett år sedan

Frisyern blev iofs rätt okej, men det taskiga bemötandet och att inte ha någon prislista känns inte helt okej. I fortsättningen blir det någon annan salong.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

03615005803-615 00 58036-15 00 580361-500 58