Om Kalmar Länstrafik

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kalmar Länstrafik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRegion Kalmar Län
BolagsformLandsting
Datum för upprättande01.01.1974
Org.nr:2321000073
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d., 86903 Primärvård, ej läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Kalmar Länstrafik

Agneta Regell

mer än ett år sedan

Råkade idag ut för en riktigt otrevlig chaufför på bussen mellan Hultsfred o Västervik.jag steg på bussen i Vimmerby den9/1 kl 08.50.Jag Frågade om Pensonärskortet gällde och när inte det var så ville jag använda ”reskassan” chauffören fräste åt mig när det inte gick fort nog och då frågade jag om han vaknat på fel sida eftersom han var så vrång. Som svar sa han åt mig att hålla käft och att jag skulle täppa till truten med min krycka. Jäkligt obehagligt. Annars är era chaufför mycket trevliga

EBO

mer än ett år sedan

Sena bussar in till Kalmar. man missar nästa buss på grund av det. Inget roligt kan jag säga. Det är ofta så tyvärr.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har hört vissa dåliga saker som att vissa busschaufförer åker ifrån folk som springer efter bussen osv. Men jag har aldrig upplevt något av det, utan tycker att det är ett väldigt bra bussbolag med mycket trevliga chaufförer. Lite för höga priser dock.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt bra bussförbindelser. Förarna är väldigt trevliga, iallafall endel. Rättar till sånt man inte är nöjd med t.ex. bussbälterna, de var väldigt sega att dra i, så de fick ett litet mail av mig och vips så var de lätta som en fjäder sen.

Ann M Gete HolmQuist

mer än ett år sedan

Det bästa är att busschaufförerna (ofta invandrare) är så artiga trevliga & hjälpsamma mot alla.
Känns alltid att man är i trygga händer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag är tyvärr beroende av att pendla med klt. De är oftast sena. På eftermiddagarna är de alltid sena och ofta 10 min, ibland har inte bussen kommit alls.

Busschaufförerna är ofta mycket nonchalanta, hälsar inte, ser ibland inte ens upp när man går på bussen. En del har varit riktigt otrevliga. Många kör väldigt fort och ryckigt vilket är obehagligt och nästan varje eftermiddag kommer jag hem illamående av åksjuka. Dessutom är bussarna mycket högljudda och skramliga.

Vid ett tillfälle gick jag av bussen halvvägs hem då jag var rädd för att vi skulle krocka eller köra av vägen. Busschauffören var mkt otrevlig och skällde ut en kvinna med barn i barnvagn som råkade trycka på en knapp i bussen, han hotade med att kasta av henne från bussen om barnet tryckte på knappen fler gånger. Det är helt ofattbart hur klt kan låta människor som dessa få jobba som busschaufförer! Jag vill ge klt sämsta möjliga betyg.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ett väldigt bra bussbolag som för det mesta håller busstiderna och förarna är trevliga. Det finns dock vissa problem som att några bussar är ålderdomliga m.m. vilket är orsaken till att jag "bara" ger en fyra.