Om Kajak & Uteliv

Välkommen till Kajak och Uteliv!Vi älskar att paddla och vill gärna dela med oss av allt kajakpaddling har att erbjuda!Hos oss hittar du allt inom havskajakspaddling och Stand Up Paddle, SUP. Här kan du gå kajakkurser och kurser i SUP samt hyra kajaker och SUP-brädor för den egna utfärden eller delta i guidade turer. I butiken hittar du det mesta som behövs för den perfekta paddlingsturen.

Paddlingsturer med kajak

Vi arrangerar olika paddlingsturer i Stockholms norra skärgård! Oavsett om du är ute efter en dagstur i närområdet eller en vecka i ytterskärgården har vi något för dig! I våra ”all inclusive” turer står vi för all utrustning och mat under turens gång.

Uthyrning av kajaker och Stand Up Paddle brädor

Förverkliga din paddeldröm, hyr kajak eller Stand Up Paddle hos oss, det perfekta sättet att koppla av och njuta av naturen och lugnet! Vi driver en högklassig uthyrning av både kajaker och SUP-brädor i Stockholms norra skärgård! Kajakuthyrningen är vackert belägen precis vid början av Norrtäljeviken. Det finns både cafe och matbutik i närheten.

Gruppevent

Är ni en grupp vänner, kollegor eller skolklass som vill göra något tillsammans? Vi ordnar en kajakupplevelse skräddarsydd efter era önskemål! Vi har några färdiga paket vi kan erbjuda er men kan också anpassa antal dagar, paddelmål och mat efter er. Att paddla kajak är en fantastisk upplevelse för alla inblandade, det finns möjlighet att paddla både en och tvåmans kajaker eller varför inte prova på Stand Up Paddling? Det går även utmärkt att kombinera det med en konferens på någon av konferensanläggningarna här ute i skärgården!

Köpa kajak

Funderar du på att köpa kajak men vet inte riktigt vilken som passar dig? Då är du välkommen ut till oss på Kajak & Uteliv! Vi försöker hålla ett brett utbud av kajakmodeller i olika prisklasser för att det ska finnas något för alla!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 1
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 2
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 3
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 4
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 5
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 6
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 7
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 8
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 9
  • Kajak & Uteliv Kanoter, Norrtälje - 10

Kajak & Uteliv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Rådmansö- Kajak och Uteliv AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.08.2008

Org.nr:

5567641781

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1000 - 1499

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47915 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med sport- och fritidsutrustning, 77210 Uthyrning och leasing av fritids- och sportutrustning, 85510 Sport- och fritidsutbildning, 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Astrid Marie Landgren Patterson

Suppleant

Karl Gunnar Landgren

Finansiell information

Omsättning

1 624 tkr

Vinstmarginal

−0,9 %

Anställda

1