Om Kahls The & Kaffehandel

Du är vår gäst. #nl#När du kommer innanför dörren på en Kahls The & Kaffehandel möts du av doften av nymalt kaffe och te. Det är en ombonad och inbjudande atmosfär. Vi satsar på kvalité och här finns en hel vägg med olika teer och kaffebönor från hela världen i behållare, redo att malas. Hyllorna är välfyllda av övriga produkter som har en koppling till te / kaffe och choklad. Personalen man möter är ytterst kompetent, uppmärksam och vänlig. Här trivs du helt enkelt.

Om Kahls The & Kaffehandel

Hos oss är kaffet nyrostat och teerna sällsynt färska. Kahls te- och kaffesorter är resultatet av provsmakning och förädling sedan förra seklets början. Som litet specialkafferosteri tar man sig tid att välja rätt råvaror, rosta och blanda med kärlek och omsorg. Smaksätta och dekorera. Provsmaka ännu en gång. Just därför blir det så mycket godare.

Kahls The & Kaffehandel ska erbjuda en helhetsupplevelse för Dig. Och framför allt ska det vara roligt att handla hos oss.

Sortiment

Vardagslyx. Kahls The & Kaffehandel erbjuder ett full sortiment inom kaffe, Te & Choklad. Vi har minst 15 sorters kaffe och ca 100 sorters te. Hos oss är kaffet nyrostat och teerna sällsynt färska. Vår exklusiva choklad kommer direkt från chokladens hemland Belgien. Kahls Te & Kaffesorter är resultatet av provsmakning och förädling sedan förra seklets början. Vi erbjuder även smakfulla presenter till dem du tycker om.

Bildgalleri

  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 1
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 2
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 3
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 4
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 5
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 6
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 7
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 8
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 9
  • Kahls The & Kaffehandel Kaffe, te, Kungsbacka - 10

Kahls The & Kaffehandel, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Gunilla och Björn AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

11.03.2003

Org.nr:

5566409172

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47299 Övrig specialiserad butikshandel med livsmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Kahls The & Kaffehandel

Anonym användare

mer än ett år sedan

Stort utbud av kaffe och te här kan man verkligen shoppa loss jag gillar att prova nya smaker och här finns det massor att välja på.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag älskar Kahls The & Kaffehandel i Kungsmässan. Butiken är mysig och personalen är väldigt trevlig. De har ett stort utbud av olika tesorter och jag som är teälskare får lite beslutsångest varje gång jag ska köpa nytt te. De har även en hel del praliner, choklad och annat smått och gott.

Svar från företaget

Hej Sara! Tack för ditt positiva omdöme. Nu i dagarna har vi fått in några nya tesorter. Det kanske inte underlättar för dig men de är väldigt goda! Hälsningar Gunilla