Om Kafé Blå Dörren

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

456 mMAX Burgers

MAX Burgers

2.3 kmChina Sea

China Sea

2.6 kmRestaurang Zorba

Restaurang Zorba

2.6 km

Subway

Kafé Blå Dörren, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnElena & Jelena Kafé Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande01.09.2006
Org.nr:9697209394
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Simon AbboudBolagsman
Jelena AbboudBolagsman

Omdömen om Kafé Blå Dörren

Tony Peterson

mer än ett år sedan

Fantastiskt bra Carbonara och trevlig personal rekommenderas starkt...

Fredrik Strid

mer än ett år sedan

Jag har aldrig känt behovet av att skriva en recension men efter att ägaren kommit ut och försvarat en totalt sönderstekt hamburgare som knappt gick att skära och än mindre att tugga med att det var nötkött, aldrig i mitt liv känt att jag inte kunnat avsluta en hamburgare än nu och då har man ätit hamburgare säkert minst 1 gång i månaden i 20 års tid. Och denna burgaren serveras med en slev dressing vid sidan om och 4 klyftpotatisar med grillkrydda på för 109 kr! Jag fick en kyckling baguette istället för 89 kr men inte mellan skillnaden i pris, pinsamt dåligt bemötande och kommer inte sätta min fot där igen.

Kim

mer än ett år sedan

Köpte en bakad potatis med räkröra. Den kostade 89:- vilket är DYRT! Här höjer man ständigt priserna så inte är det billigare här pga momssänkningen. Till potatisen fick man ta av salladsbuffén. Där fanns isbergssallad, gurka, tomat och majs. Riktigt tråkigt och smaklöst! För den summan äter jag hellre "riktig" mat. Dessutom är stället slitet och har stans äckligaste toalett!

Sanna Mattsson

mer än ett år sedan

Elak personal, drivaren av företaget skrev att det va fel på mig och att jag var konstig när jag kom tillbaka för att be om pengarna tillbaka då dom sålt en möglig potatis till mig.

Anonym användare

mer än ett år sedan

en baguette kostar 89kr och det en inget "extra" med deras baguetter utan helt vanliga baguetter. bad om att få räkrör istället för hovmästarsås och fick till svars att då va det 15kr tillägg! va fan den kostar ju redan 89kr! snålt! känner mig inte alls nöjd med servicen på detta stället och kommer inte att gå dit igen.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

034067344003-406 734 40034-067 34 400340-67 34 40034-0673440