Om K-rauta

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

K-rauta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKesko AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.04.1995
Org.nr:5565112991
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital15000000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 46742 Partihandel med VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Jorma Antero RauhalaOrdförande
Mia KaitaharjuLedamot
Jorma Antero RauhalaLedamot
Anu Aulikki MyyryläinenLedamot
Endre EspesethExtern verkställande direktör
Pär Fredrik KjellgrenExtern firmatecknare
Frida Caroline ÅhsbergExtern firmatecknare
Erik Mattias BäckmanExtern firmatecknare
Lars Michael MagnussonHuvudansvarig revisor
Sara Camilla BacklundHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 10

Omdömen om K-rauta

Karin Nordström

mer än ett år sedan

Jag har tidigare gillat butiken men gör inte längre. Kassapersonalen är konstant sura och inte speciellt hjälpsamma. När en vara skulle hämtas fanns den inte först. Fick åka två gånger. Butiken var inte behjälplig att transportera hem den. Nu dröjer det mycket länge innan jag sätter min fot där igen. Det finns andra inom samma område.

ji

mer än ett år sedan

Hej! jag är kund hos k-Rauta sedan ett bra tag tillbaka och jag är jätte nöjd med deras service!
man får hjälp med att skära bänkskivor och dem hjälper mig med att lyffta på tunga varor, dem hjälpte mig med mitt badrum på bästa sätt!
Jag fick tips och råd om fönster och dörrar

Till dig som tycker att det är dyrt: man kan inte pruta i en klädaffär så varför skulle man få göra det inom bygghandlen?

jag kan bara säga att jag är jätte nöjd!

Jon Sindenius

mer än ett år sedan

Jag var på K-rauta och köpte en liter vit färg här om dagen. Jag lade sedan ner burgen i en påse och gick ner mot stan. Jag hade inte hunnit mer än 1 km för än burkens lock hade lossnat och den vita färgen runnit ut i påsen. Alla mina andra privata saker som låg i påsen hade givetvis förstörts av färgen :(( När jag sedan ringde till K-rauta för att reklamera saken så fick jag till svar att dom inte godkänner det för att jag själv måste ha orsakat skadan!!!
Vilka jävla luffare!!! Inte nog med att jag som kund köper saker hos dom som inte fungerar, jag ska tydligen själv bekosta skadan för den också!! Kommer aldrig mer handla av det företaget. Dom har verkligen bekänt färg vilken typ av företagskultur som dom representerar! Dålig kundsyn och otrevlig personal! skäms!!!

Pelle

mer än ett år sedan

Min uppfattning som jag grundar på besök, är att de inte förhandlar med priset, dvs de ger ingen extra rabatt som de andra byggvaruhusen gör därför blir det dyrt att handla här. Upplever personalen mycket smidigare samt villiga att ge rabatt hos deras konkurrenter.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

047078390004-707 839 00047-078 39 000470-78 39 00047-0783900