Om K-rauta

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

K-rauta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKesko AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.04.1995
Org.nr:5565112991
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital15000000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 46742 Partihandel med VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Jorma Antero RauhalaOrdförande
Mia KaitaharjuLedamot
Jorma Antero RauhalaLedamot
Anu Aulikki MyyryläinenLedamot
Endre EspesethExtern verkställande direktör
Frida Caroline ÅhsbergExtern firmatecknare
Erik Mattias BäckmanExtern firmatecknare
Lars Michael MagnussonHuvudansvarig revisor

Omdömen om K-rauta

Mohammad Vatankhah

mer än ett år sedan

Dålig service under ett par gånger som jag besökte de ..inte ens i närheten av konkurrenterna då det gäller service....

Cecilia

mer än ett år sedan

Lite glest med bemanning men alla är trevliga och mycket hjälpsamma!

Njh Nilsson

mer än ett år sedan

Tjej i Informationen avfärdar min reklamation direkt. Efter att jag pratade med hennes chef tillrättavisade han henne sa att hon skulle skriva ut reklamation. Tillbaka hos henne är hon spydig otrevlig säger fula saker. Gör bla klart för mig att hon är jurudikstuderande. Och säger till mig att inte säga ett enda ord för då ska hon direkt riva min reklamation. Samt säger att den säkert ändå kommer lämnas utan åtgärd. Helt otroligt är jag kund här eller? Fixar de nu inte vår toalett? Värsta bemötande någonsin!

AL

mer än ett år sedan

Jag har varit i byggbranchen i 30 år och det med förseningar beror ju inte på K-Rauta utan på leverantören. (Oftast)
Dom (leverantörerna) säger att dom ska leverera på 2 veckor vilket kan leda till problem för säljarna på alla byggbutiker och inte bara K-Rauta, vill man få rabatt får man vända sig till leverantören för att kunna eventuellt få nån som helst kompensation. Vilket ofta nekas.
Jag har varit med om värsta tänkbara scenarier under min tid som hantverkare.
T.ex. blivit lovad inom 3 veckor och dom grejerna har jag inte hört om än, och de har gått 20 år.
Tror inte jag kommer få se dom heller.
Men folk måste använda sig utav sunt förnuft också, varför man säger en viss period beror på leverantören som lovar när man binder upp ett företag så dom får sälja andra produkter som dom kan ha i lager.
Ursäkta om det var luddigt men jag blir less och höra folk som tjatar om rabatter o dyl. Frågar du om rabatt på mjölk på ICA ?

Micke

mer än ett år sedan

Dom sa att det va 2 veckors väntetid på bänkskiva, men det tog nästan 5 veckor! inte ens ett förlåt och rabatt fick vi tjata oss till. FÖR DÅLIGT

Johny Westergård

mer än ett år sedan

I en lågprishandel får man acceptera att personaltätheten är sämre. När man väl får tag i personal bör man dock kunna förvänta sig att bli bemött med hjälpsamhet och lite engagemang. Så är det inte på K Rauta. Hela attityden utstrålar "jag bryr mig inte - du får klara dig själv". Trist.

jelena 61

mer än ett år sedan

Den värsta är trädgårdsavdelning!Priserna eller finns inte eller stämmer inte.Ska man för varenda blomma gå in och jaga någon som ska kolla pris.Ibland dem gissar ofta dem kan inte pris.Blommorna är i dålig skick,sorligt,Hemsk,hemsk

ae

mer än ett år sedan

Ganska bra utbud av produkter och OK priser men dålig service. Ofta svårt att hitta någon att fråga och framför allt de unga killarna ser mest ointresserade/besvärade ut och svarar enstavigt.

RHF

mer än ett år sedan

2 weeks ago me and my wife went to K-RAUTA to pick up 2 lamps.

When we got there, the "guards" from G4S blocked the door. And why? Because is was 5 minutes before closing time!!! Even though we asked why we could not fetch the lamps - the answer was: We are closing... Yes - in 5 minutes!!!

Well - too bad for K-RAUTA they now have lost 2 costumers for good - because of G4S