Om K-rauta

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

K-rauta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKesko AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.04.1995
Org.nr:5565112991
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital15000000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 46742 Partihandel med VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Jorma Antero RauhalaOrdförande
Mia KaitaharjuLedamot
Jorma Antero RauhalaLedamot
Anu Aulikki MyyryläinenLedamot
Endre EspesethExtern verkställande direktör
Pär Fredrik KjellgrenExtern firmatecknare
Frida Caroline ÅhsbergExtern firmatecknare
Erik Mattias BäckmanExtern firmatecknare
Lars Michael MagnussonHuvudansvarig revisor
Sara Camilla BacklundHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 10

Omdömen om K-rauta

Max Adamsson

mer än ett år sedan

har beställt via nätet elfa system, när jag skrev leverans adress det gick nåt fel som var osynlig, vist att jag vet inte om det att order bekräftelse jag har inte tittad att var säkert med min lista. Sen när jag har ändrat leverans adress det tar hos dem två veckor. Problemet är att kund tackar nej, jag förlorat pengar plus k-rauta lämnat inte alla pengar dem dra 1635 kr för leverans! PGA webblag på er webbsida jag har förlorat runt 10 000 kr! Sämste service,! Rekommenderar aldrig handla där!

Pelle Burrau

mer än ett år sedan

Återlämnade en trasig takarmatur och möttes av en förstående och proffsig reklamationshantering - efter mindre än 14 dagar hade jag en fungerande armatur. För övrigt möts man alltid av en kunnig och tjänstvillig personal. Full pott i alla grenar!

Besviken

mer än ett år sedan

Har handlat väldigt mycket och ofta på K-Rauta, är även ihop. Det har blivit parkettgolv, tapeter, panel, en hel del lampor mm. Och så gör vi ett felköp, snabbhandlar en torkvinda som visar sig bara ha tre armar när vi kommer hem. Tror att det bara är att åka dit och byta (och naturligtvis betala mer) till en med 4 armar. Men se icke, det gick inte. Så om K-Rauta vill göra slut med mig för en torkvinda för 249 kr så inte mig emot. Det finns ju fler affärer att bli ihop med.

Knet

mer än ett år sedan

Har klart den bästa personalen i ett byggvaruhus i hela Stockholm.

Besviken

mer än ett år sedan

Proffsiga, hjälpsamma och trevliga. Kommer att återkomma många gångar.

Andersson Co

mer än ett år sedan

Produkter och priser finns det så mycket att orda om. Tyvärr är yrkeskunnandet den sämsta av alla bygghandelsföretagen. Handla gärna där, men frågan någon annan om råd.

Lejna

mer än ett år sedan

Mycket kunnig personal, proffsig personal. Man känner sig välkommen så väl med små som stora frågor/bekymmer. En extra eloge till Björn på bygg som "lotsade oss rätt i byggdjungeln".

ET

mer än ett år sedan

Finns bara ett alternativ om ni ska renovera badrummet, Åk till k-rauta! Underbar utställning, kunnig personal och helt rätt pris. Jag är helnöjd, bli det du också, åk till k-rauta!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Proffesionell service samt högklassiga varor.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

085880090008-588 009 00085-880 09 000858-80 09 00085-8800900