Om Köksarkitekterna AB

Exklusiva designkök i Stockholm.Moderna, klassiska och internationella kök från SieMatic - en av världens ledande tillverkare av kvalitetskök.Med tidlös design och precision i minsta detalj är ett kök från SieMatic byggt för att hålla länge - både estetiskt och funktionellt.Vi är erfarna köksarkitekter med bred erfarenhet och öga för detaljer. Vi hjälper dig genom hela processen att förnya ditt kök och värdesätter en personlig relation med våra kunder för att skapa det perfekta köket.

Om Köksarkitekterna AB

Vi på Köksarkitekterna AB har valt att arbeta med marknadens absolut bästa produkter inom köksinredning och kringutrustning. Vi är väldigt kräsna och ställer höga krav på våra leverantörer för att garantera att de kök vi säljer håller absolut toppklass och mäter sig med våra kunders höga förväntningar.

Om SieMatic

Oavsett om du tycker att matlagningen ska gå så snabbt som möjligt, eller om du är en riktig matkreatör så spenderar du många timmar i köket. Därför är det viktigt att köket är utformat så att det fungerar på bästa sätt i sin primära funktion: där du förvarar och tillagar mat. Men även i ett vidare perspektiv: köket ska vara ett rum att trivas i! SieMatic’s vision är att tillfredsställa flera kvalitativa behov där funktion, planering och design samspelar på bästa sätt för att passa just din individuella livssituation.

Köksarkitekterna ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 1
  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 2
  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 3
  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 4
  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 5
  • Köksarkitekterna AB Vitvaror, Stockholm - 6

Köksarkitekterna AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Köksarkitekterna Sverige Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.07.1995

Org.nr:

5565209664

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 47540 Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

08664303008-664 30 30086-64 30 300866-430 30