Se på karta
Barytonvägen 614240 Skogås
Skeppsåsvägen 1859693 Skänninge

4.22 (9)

AROMA creative AB har funnits sedan 1992. Vi på AROMA creative AB är stolta över våra produkter och vill vara det bästa företaget inom kropp & själ för dig. Det viktigaste för oss är att du som kund känner att du får kvalitet och trygghet i din kontakt med oss och våra ljuvliga AROMA oljor och Bach blomessenser.

Fiskaregatan 1530290 Halmstad

Socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning kognitiv beteendeterapi ( KBT) som erbjuder psykoterapi för vuxna och tonåringar, krissamtal och rådgivning. Du är välkommen till mig om du har någon specifik problematik eller bara känner att livet har kört fast och att du behöver hjälp att komma vidare. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med känslomässiga problem såsom depression, oro / ångestproblematik, kris och trauma, PTSD, tvång, ätstörningar, stress och relationsproblem.

Hävdavägen 7227636 Borrby

I am a Swedish freelance photograper living in the very south of Sweden. But I am also a world citizen, I have been travelling a lot as a photograper and still do. Mostly I go to India, three times a year. I also organize photography tours there. I have been a professional photographer for the main part of my life. I was educated first at Christer Strömholms Photography School in Stockholm, and than later on at the University for Photographers in Gothenburg.

Sannabadsvägen 382754 Järvsö

Birgitta Ederyd är legitimerad psykolog i Järvsö och har erfarenhet av mindfulness. När det finns en obalans mellan vad som krävs och vad man orkar med stressas man upp på ett ohälsosamt vis. Det är inte farligt att ha mycket att göra, dock är bristen på återhämtning farlig. Stanna upp och hitta tillbaka till nuet.

Verkstadsgatan 1B39239 Kalmar

I mina behandlingar väver jag in olika alternativmedicinska tekniker, akupunktur, örtmedicin, sacro-kraniell behandling, akupressur, hållningsanalys, tankefältsterapi, bindvävsmassage mm. Flera hälsoproblem kan bero på näringsbrister och felaktig kost.

Pålstorpsvägen 844835 Floda

Sätt färg på väggarna med konst från K. Palmnäs Art. Kontakta mig gärna för beställningar eller om du önskar köpa en originalmålning.

Wallingatan 3B11160 Stockholm

Anouk! din psykoterapeut i Stockholm. Anouk! erbjuder professionellt stöd oavsett om det rör ditt arbetslivet eller livet i stort. Jag erbjuder psykoterapi, arbetslivsinriktad rehabilitering och karriärcoachning för privatpersoner. Jag tar även konsultuppdrag inom Diversity management, affärsutveckling inom social välfärd samt uppdrag inom ledarskapcoachning och grupputveckling.

Stadiongatan 6521762 Malmö

Nord Clean är Skånes städfirma! Nord Clean erbjuder hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, visningsstädning, m.m. Med oss har du möjlighet till ett kvalitetsfyllt familjeliv. Kontakta oss för offert på skräddarsydd städtjänst efter hushållets behov. Gör livet enklare med Nord Clean!

Faluvägen 1579535 Rättvik

Strategikonsult Mats Haglund, jurist, diakon och terapeut.Din terapeut och organisationskonsult i Dalarna!Lång erfarenhet av samtalsterapi, själavård och beroendebehandling. Bedriver handledning, konflikthantering och förändringsarbete i företag och organisationer inom social och vårdande sektor.Kontakta mig via telefon eller mail för tidsbokning, välkommen!

Karlbergsvägen 1611327 Stockholm

Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder för alla tillfällen - arbete, fest, semester och det som vi har mest av allt - vardag!

Svalemålavägen 4237263 Bräkne-hoby