Om Källaren Peder Muur

Är du ute efter att hyra festvåning i Stockholms innerstad, kan Peder Muur vara något för dig.Festvåningen är utmärkt för både middagar samt mingelfester och tar totalt 130 personer.Vill du hyra festlokal, konferenslokal, eventlokal i Stockholm, kan vi erbjuda ett väldigt trivsamt alternativ till moderna, stela lokaler.Till din fest hos oss kan du även ta med egen dryck och/eller egen mat om du vill!Välkomna!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Källaren Peder Muur Foto, Stockholm - 1
  • Källaren Peder Muur Foto, Stockholm - 2
  • Källaren Peder Muur Foto, Stockholm - 3

Källaren Peder Muur, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKällaren Peder m Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande02.08.1999
Org.nr:9696611673
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Sven Michael HarkénBolagsman
Maj Ann-Louise HarkénBolagsman

Omdömen om Källaren Peder Muur

Johanna Adut

mer än ett år sedan

Källaren Peder Muur är värd fem stjärnor för sin fantastiska service, som ägaren Michael med personal tillhandahöll. Så otroligt hjälpsamma, flexibla, snälla, roliga och engagerade - helt underbara!

Kratoes Live

mer än ett år sedan

Var på fest där i lördags, super restaurang!

Eva Klingberg

mer än ett år sedan

Efter min 50-årsfest på Källaren Peder Muur kan jag varmt rekommendera denna festlokal.
Här har man verkligen lyckats kombinera professionellt och personligt bemötande med en flexibilitet och lyhördhet för mina unika önskemål. Detta återspeglas i såväl personalens bemötande som i lokalens möjligheter.
Stort tack!

Toni

mer än ett år sedan

Det var en mycket oangenäm vistelse på Peder Muur. Ägaren stod och övervakade vartenda steg folk tog, som att festen var i hans eget vardagsrum. Välj ett annat ställe till er fest!

Svar från företaget

Hej Toni,
Jag kommer ihåg dig och festen. Det var endast dig som jag övervakade, för att du var rätt överförfriskad. Inget jag gör i normala fall, vill bara inte ha fester som spårar ur.

Christian

mer än ett år sedan

Vi hade vår bröllopsfest på Peder Muur i våras. De har mycket god mat och är väldigt proffsiga! De vet hur man anordnar en bra fest! Rekommenderas starkt.

Edward Ljunggren

mer än ett år sedan

Vi hade vår bröllopsfest hos Peder Muur den 3 nov. Otroligt tillmötesgående, trevliga och professionella. Personal var av högsta klass och vi kunde njuta under hela kvällen. 5/5!

Anette Falk

mer än ett år sedan

Vi hade vår julfest med jobbet här i fredags kväll. Det blev verkligen lyckat, med god julmat, trevlig och proffessionell personal som visste att plocka med faten så att det såg gott och fräscht ut hela tiden. Trevligt bemötande, snyggt dukat!... Jag hoppas kunna återvända fler gånger! :-D Varmt tack! // Anette Falk

Diana

mer än ett år sedan

Företagets julfest blev en fest som vi alla sent kommer att glömma! Mycket tack vare den trevliga och hjälpsamma personalen, den mysiga lokalen och den otroligt goda julbordsbuffén.

Rekommenderar Peder Muur varmt!

Martin

mer än ett år sedan

Vi har bara gott att säga om den service vi fick hos Peder Muur, kan varmt rekommenderas. Både vi och gästerna tyckte att maten var fantastiskt trots att vi var ett stort sällskap som fyllde lokalen.

När jag gifter mig nästa gång så blir det kalas där igen! :-)

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

08673001208-673 00 12086-73 00 120867-300 12