Om Jormliens Fjällgård

En familjeägd fjällgård i Jormlien med både boende och restaurang. Här finns möjlighet att fiska, bada i sjön, vandra i fjällen, jaga, åka skoter eller bara njuta av den vackra naturen.

Huset

Fjällgården är ett pensionat som ser ut precis som ett pensionat ska göra; ett rött oregelbundet trähus med vita knutar, som från en höjd, blickar ut över Jormsjön.

Det är relativt enkelt med traditioner sedan sekelskiftet. Det finns 17 rum och alla rummen är olika med undantaget att det finns kallt och varmt vatten i alla. Toaletter finns i korridorerna, nyrenoverade duschar och bastu finner man i källaren.

Matsalen är stor och rymlig, vi får plats med t ex bröllopssällskap upp till 75 personer. Det finns ett sällskapsrum med ett litet bibliotek och ett TV-rum, för mys i soffan. Man kan även ordna konferenser här för mindre grupper, eller kanske personalvård. Vi hjälper gärna till, vi är öppna för nya idéer också!

Viltrestaurangen

I vår restaurang som har fullständiga rättigheter, kan man välja på allt möjligt smått och gott! Dagens middag som består av en riklig salladsbuffé, varmrätt bestående av rejäl husmanskost, oftast lokalt förankrad, samt dessert.

Omgivningen

Det finns fantastiska möjligheter till vandring, med utgångspunkt Fjällgården. T ex Raudekfjället med sin rika flora, eller varför inte välja en liten slinga, här bakom knuten bara? Vi har valt att döpa den till Blomsterstigen, för den har otroligt många olika blommor och växter. Kanske en tur upp på Jormliklumpen, med en ryggsäck med lite fika i, att avnjuta när du samtidigt tittar ut över vyerna. I slutet av byn, kan du följa vackra Lerdalsälven upp på fjället. Vi vill påminna om att en kamera är näst intill ett måste....

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 1
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 2
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 3
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 4
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 5
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 6
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 7
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 8
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 9
  • Jormliens Fjällgård Restaurang, Strömsund - 10

Jormliens Fjällgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration