Om Johans Högtidskläder AB

Uthyrning och försäljning av bröllopskläder och festkläder. Även tillbehör till brud och brudgum. Alltid personlig service.

Till bröllopet, balen och den stora festen

Vi har ett stort utbud av vackra bröllops- och festkläder för damer, herrar och barn och ekiperar dig från topp till tå - inklusive skor och alla tänkbara accessoarer. Hos oss får du självklart alltid personlig service. Vi passar och ändrar kläderna så att du blir vackrast på din stora dag. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer. Välkommen till Johans Högtidskläder!

Kläderna gör mannen - vi gör kläderna

För herrar har vi ett stort sortiment av kostymer, frackar, smokingar, jaquetter och frockcoats. Vi har även lackskor till uthyrning. Det är inte alltid lätt att veta vilken klädsel som passar till vilken högtid. Står det på inbjudan så följer du självklart det, annars hjälper vi dig gärna. Våra märke på kostymer kommer från Cavaliere, Digel och Tailor och skjortor kommer från Oscar of Sweden. Frack och smoking skjortor har vi från Bosweel och Cavaliere. Våra märke på våra accessoarer kommer från Stockholms Kravatt, John Henric, Dako & Portia, så som slipsar, flugor, manschettknappar, bröstknappar och näsdukar.

För bruden, tärnan & balens drottning

En av de viktigaste dagarna i ditt liv ska du naturligtvis ha på dig det vackraste plagget. Vi har ett brett sortiment av underbara brudklänningar och festklänningar som kan beställas i olika modeller, storlekar och färger till försäljning . Vi har också vackra skor till den stora dagen och de där speciella tillfällena. Se till att vara ute i god tid, för brudklänningar behövs 4-5 mån leveranstid och för bal/festklänningar 3-4 mån.,så kan man i lugn och ro prova sig fram och vi hinner göra de ändringar som behövs för att klänningen ska sitta perfekt på dig. Vi rekommenderar för blivande brudar att man bokar tid för brudprovning så ni får den hjälp ni behöver hitta drömklänningen. Vid drop in gäller endast vid mån av tid.

Detaljerna som fulländar helheten

Att bära rätt accessoarer är viktigt för ett fulländat resultat. Snygga skor är ett måste! Vi säljer till klänningen matchande brudskor och festskor från Rainbow och Menbur. Det finns många eleganta modeller att välja bland. Till männen har vi svarta lackskor och även en del skinnskor. Tillbehör som slöjor, tiaror, ringkuddar, smycken, handskar, väskor, med mera, finns i många olika utföranden. Hattar, flugor, cummerband, manschettknappar, handskar och halsdukar likaså.

Made To Measure

Nu kan du måttbeställa kostymer, kavajer, byxor eller endast väst om man vill ha det. Vi kan utföra all sorts modell och stil till dig. Med vackra och fina tyger från Loro Piana, Vitale Barberis, Dormeuil, Reda till Cerruti och mycket mer. Made to Measure är ett verktyg som får kunden att precis välja det tyg den vill ha, välja färg på foder, välja knappar och kontrasttråd på knapphål. Du kan göra så mycket på din egna designade kostym som blir personligt bara för dig. Du kan t ex göra en smoking såsom du vill ha det. Vi har många tyger att välja på och det uppdateras 2 gånger per år.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 1
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 2
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 3
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 4
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 5
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 6
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 7
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 8
  • Johans Högtidskläder AB Festkläder, bröllopskläder, Göteborg - 9

Johans Högtidskläder AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Johans Högtidskläder AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.11.2015

Org.nr:

5590337860

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Ann Christine Tsaric

Suppleant

Denise Bassmaji

Finansiell information

Omsättning

2 506 tkr

Vinstmarginal

46 %

Anställda

2