Om Joakim Jarsmo

Välkommen till Linköpings Dykcenter! När ni provar på dykning kommer ni uppleva stillhet och spänning, dykning är ett äventyr som fängslar. Ni upptäcker den fantastiska känslan av att vara viktlös och sensationen av att kunna andas under vattnet.

Linköpings Dykcenter AB

Det finns inte många saker som slår den frihetskänsla och den ro som dykning skapar - det är en unik upplevelse som vi på Linköpings Dykcenter vill låta er uppleva.

Vi har flera olika kurser att erbjuda, både för dig som vill prova på att dyka för första gången och för dig som har dykt tidigare. Kom till oss när du vill gå en kurs eller behöver köpa dykutrustning.

Är du osäker på om dykning är något för dig? Kom in till oss och ta en kopp kaffe, bläddra i några dyktidningar och varför inte börja med ett "prova på dyk" i simhallen.

Välkommen in!

Kurser

Linköpings Dykcenter är ett PADI 5 Star Instructor Development Center, vilket innebär att vi kan erbjuda Dig allt från grundutbildning till instruktörsutbildning. SwedTech Diving är den organisation vi kör alla våra tekniska utbildningar genom. Har du funktionsnedsättning kan vi utbilda dig genom DDI, Disabled Divers International.

Här är ett urval av de kurser vi erbjuder:

» Prova-på-dyk

» Snorkelkursen

» Open Water-kursen

» Advanced-kursen

» Rescue Diver-kurs

» Master Scuba Diver-certifikat

» Divemaster

» Padi Dykinstruktör

Dyksällskap

Dyksällskapet Wetterndykarna har funnits sedan 1992, då det bildades av dykledare Gunnar Jernér. Wetterndykarna bildades p g a att det döks för lite i Linköping. I dag består dyksällskapet av ca 200 medlemmar, med en stor blandning av åldrar, erfarenheter och typer av utbildning.

Wetterndykarna har under årens lopp vuxit och aktiviteterna har blivit fler och mer varierade. Sällskapet har hela tiden anpassat sig efter medlemmarnas behov av att få dyka och därmed har antalet aktiviteter i månaden stadigt ökat. Vidare har Wetterndykarna hela tiden arbetat med att göra dykningen inom sällskapet så pass säker som möjligt vilket säkert har spelat in i det faktum att vi har varit förskonade från olyckor.

Vi ser fram emot att se just Dig som medlem i Wetterndykarna!

Båtdykning

Vår dykbåt tar er till dom bästa dykplatserna! Har ni egna önskemål om utfärder så tveka inte att kontakta oss, är ni minst fem st. så kör vi! Båten går att traila så vårt geografiska dykområde är stort. Ostkusten, Västkusten, Vättern! Båten är en 8 meters Arronet & är byggd helt i robust marin aluminium! Den tar upp till 8 dykare!

Grundkurs Referral

Genom Padi´s unika system går det bra att dela upp utbildningen och ta godbitarna från respektive land. Varför sitta vid skolbänken på semestern? Gör färdigt det mesta på hemmaplan , med svensk kursbok och en instruktör som talar samma språk. Det enda ni gör på semestern är fyra utedyk fördelat på två dagar. Resterande tid på semestern kan ni ägna åt nöjesdykning sol och bad. Under kursen går vi igenom alla moment i poolen samt all teori. Efter godkända krav erhåller man ett Refferal form som tas med till instruktören på plats. Detta upplägg finns på alla PADI center i världen.

Vi har goda samarbetskontakter utomlands. Vi hjälper er att hitta ett dykcenter på just er semesterort.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 1
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 2
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 3
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 4
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 5
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 6
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 7
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 8
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 9
  • Joakim Jarsmo Sportartiklar, fritidsartiklar, Linköping - 10

Joakim Jarsmo, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLinköpings Dykcenter AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.11.2007
Org.nr:5567436596
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Joakim Torsten JarsmoLedamot
Karin Signe Ingegerd JarsmoSuppleant