Om Lilla Saluhallen

För oss har det bara funnits ett alternativ. Vi arbetar med djur som rör sig fritt på kuperade grönbeten, fiskar som leker i de kalla vilda vågorna och grödor som mödosamt tränger upp genom den friska näringsrika jord som bara existerar på ett öppet fält. Vi följer säsong, vi arbetar lokalt och vi kallar det för soul food! Välkommen!

Säsongen styr

Menyn hos oss är under konstant förändring. Ibland är det till stor del baserat på djur och ibland mycket grönt. Vi arbetar efter säsong och tar alltid tillvara på hela grödan och djuret.

Alla våra råvaror kommer från Jämtland, Härjedalen, Ångermanland & Trøndelag. Det innebär att vi får arbeta med råvaror som vi själva vuxit upp med och som har haft det bra; både i vattnet, jorden, och naturen. Här uppe i norr har vi lyxen att leva i fyra tydliga årstider som alla har sina egna fördelar.

Det kan tyckas onödigt krångligt att jobba så men det är strävan efter att skapa det omöjliga som driver oss. Vi tänker aldrig nöja oss med lagom. För oss finns det bara ett sätt att driva en restaurang på; så som vi gör det här på Jazzköket.

Lilla Saluhallens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 1
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 2
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 3
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 4
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 5
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 6
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 7
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 8
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 9
  • Lilla Saluhallen Restaurang, Östersund - 10

Lilla Saluhallen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Köksbaren - The Social Style AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.06.2012

Org.nr:

5568954506

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet, 56210 Cateringverksamhet vid enskilda evenemang

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Hans Anders Kristoffer Andersson

Suppleant

Johan Olof Holmer

Revisor

Jens Rufus Edlund

Finansiell information

Omsättning

21 970 tkr

Vinstmarginal

−3,6 %

Anställda

21