Om Jarpe Bygg HB

Högbergs Däck & bil startades och drivs av Kenny Jarpe, son till Björn Jarpe som drivit Björnes automatlådor i över 30 år. Bred kunskap och lång erfarenhet gör att man idag arbetar med de flesta bilmärken utifrån respektive märkes riktlinjer och anvisningar. Arbeten utförs noggrant för att alltid kunna ge kunden bästa servicen.

Mer om oss

Högbergs utför bilservice och reparation av de flesta märken. Har du problem med bromsarna, behöver byta filter eller göra oljebyte på bilen kan du få snabb hjälp hos oss. Vi reparerar slitageskador, lagar trasiga lyktor och mycket annat. Gör felsökning av bilen vid t.ex. missljud eller smuts pga. att bilen är äldre.

Vi är en helserviceverkstad som kan hjälpa till med dina däck och fälgar. Köpa ny däck, göra däckskiften, laga punkteringar, byta däck på fälgarna etc. Vi erbjuder även däckhotell till bra pris. Vi finns mitt på Södermalm i Stockholm med närhet till båda tunnelbanan, pendeltåg och bussar.

Jarpe Bygg HB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Högbergs Däck och Bil Handelsbolag

Bolagsform

Handelsbolag

Datum för upprättande

02.01.2008

Org.nr:

9697320506

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45203 Installationer och reparationer av elsystem till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration