Om Jarpe Bygg HB

Högbergs Däck & bil startades och drivs av Kenny Jarpe, son till Björn Jarpe som drivit Björnes automatlådor i över 30 år. Bred kunskap och lång erfarenhet gör att man idag arbetar med de flesta bilmärken utifrån respektive märkes riktlinjer och anvisningar. Arbeten utförs noggrant för att alltid kunna ge kunden bästa servicen.

Mer om oss

Högbergs utför bilservice och reparation av de flesta märken. Har du problem med bromsarna, behöver byta filter eller göra oljebyte på bilen kan du få snabb hjälp hos oss. Vi reparerar slitageskador, lagar trasiga lyktor och mycket annat. Gör felsökning av bilen vid t.ex. missljud eller smuts pga. att bilen är äldre.

Vi är en helserviceverkstad som kan hjälpa till med dina däck och fälgar. Köpa ny däck, göra däckskiften, laga punkteringar, byta däck på fälgarna etc. Vi erbjuder även däckhotell till bra pris. Vi finns mitt på Södermalm i Stockholm med närhet till båda tunnelbanan, pendeltåg och bussar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Jarpe Bygg HB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHögbergs Däck och Bil Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande02.01.2008
Org.nr:9697320506
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45203 Installationer och reparationer av elsystem till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Maija Karolina SjälanderBolagsman
Shayar AlmohammadBolagsman