Om företaget

Vi är ett kreativt och välkänt konsultföretag inom området elteknik. #nl#Vår målsättning är att utföra våra uppdrag med stort engagemang och med rätt kvalitet, bygga upp ett långsiktigt förtroende hos våra kunder.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-10 39...
Adress

Hammarby Allé 150

12066 Stockholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är ett kreativt och välkänt konsultföretag inom området elteknik. #nl#Vår målsättning är att utföra våra uppdrag med stort engagemang och med rätt kvalitet, bygga upp ett långsiktigt förtroende hos våra kunder.

Kraftsystem

Detta är ryggraden i vår verksamhet och är det område vi har störst erfarenhet av. Med tanke på den dagliga utrustning vi använder oss av, så är det av yttersta vikt att vi har en pålitlig eltillförsel. Vårt mål är att vara den bästa på marknaden inom detta område.

Belysning

På JFAB har vi lång erfarenhet från projektering av belysning i alla förekommande anläggningstyper. Under projekteringen lägger vi stor vikt vid att belysningen skall utformas för människan. Vi kan erbjuda teknisk kompetens kombinerat med estetik och miljötänkande.

Brand- och utrymningslarm

Brand har blivit en allt viktigare fråga hos många fastighetsägare. Vår kompetens inom området brandlarm och utrymningslarm bygger på mångårig erfarenhet av komplexa och avancerade system varför vi kan erbjuda ett brett spektrum av tjänster. Vi har även specialister inom området.

Tele- och datasystem

Vår kompetens inom detta bygger på mångårig erfarenhet av komplexa och avancerade system varför vi kan erbjuda ett brett spektrum av tjänster.

Jan Fransson Elkonsult I Stockholm ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Jan Fransson Elkonsult I Stockholm AB

Omsättning

16 369 tkr

Vinstmarginal

18.90 %

Anställda

10

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Jan Fransson Elkonsult I Stockholm AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Jan Fransson Elkonsult i Stockholm AB

Org.nr:

5565984191

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

71123 Tekniska konsultbyråer inom elteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.10.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08103905

08-10 39 05

081-039 05