Om Jaktia

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

I våra butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. Vi har allt från kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jaktupplevelse ännu större.

Bildgalleri

  • Jaktia Sportartiklar, fritidsartiklar, Mölndal - 1
  • Jaktia Sportartiklar, fritidsartiklar, Mölndal - 2
  • Jaktia Sportartiklar, fritidsartiklar, Mölndal - 3
  • Jaktia Sportartiklar, fritidsartiklar, Mölndal - 4

Jaktia, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Jaktia Kållered AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.04.1997

Org.nr:

5565410882

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47789 Övrig specialiserad butikshandel, 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

reviews aboutName

v

viktor wasell

moreThanAYearAgo

Svarar inte på mail. Svåra att nå via telefon. Ringer inte upp fast dom säger att dom ska det. Okunniga. Åk till stjärnåsen istället!

bo antonsson

moreThanAYearAgo

Köpte en Zeiss Victory Mono 8*26 avståndsmätare laser åt en kamrat. Kostade 7500 kr. Han var inte riktigt nöjd med den efter att ha provat i verkligheten. Trots att det inte finns ngr märken på instrumentet och knappt ngr på paketet så får man inte pengar tillbaka. Tips! Är det ngt ni inte är nöjd med hos den vara ni köper så fundera ut annat ni kan behöva INNAN ni köper, vilket kompisen inte gjort.

Missnöjd Kund

moreThanAYearAgo

Jag köpte ett par stövlar där en gång. Dom passade inte i storlek så jag returnerade dom med schenker,allt enligt ök med personalen på Jaktia kållered. Efter två veckor fick jag tillbaka paketet i retur från schenker, då dom inte hämtat ut paketet. Istället för att Jaktia kållered tog det med schenker att jaktia dom klantat sig, eller latat sig, och inte hämtat ut paketet så förväntar dom sig av mig,kunden,att lösa ut paketet och skicka det igen. Dvs dubbel fraktkostnad o dubbel tid och besvär. Jaktia kållered ville heller inte ersätta mig för denna andra kostnad som jag fick lägga ut pga deras slarv utan föreslog mig ett par strumpor i ersättning. VA? Ett par strumpor? Ja, det är inget skämt. Är detta nån sorts skojeriverksamhet? Man kanske kan gå till jaktia kållered och göra som dom betala med strumpor? JOBBIG AFFÄR SOM DRÄNERER KUNDERNA PÅ ENERGI!!!

elisabet andersson

moreThanAYearAgo

Tänk på att du får betala returen själv, de stryker inte fakturan så du får påminnelser och avgifter, många samtal och oro innan allt är fixat. Kommer aldrig att handla där igen.

Sebbe

moreThanAYearAgo

Jag tycker Jaktia har grymt sortiment och bra priser!

Bertil Johansson

moreThanAYearAgo

svarar inte på mail och är stressade i telefon.

responseFromCompany

Tack för ditt omdöme, har haft problem med telefonerna men nu skall de vara fixade och du får gärna ringa igen! Hoppas att vi då inte upplevs stressade. och om du skickar på johannes.wihl@jaktia.se så ser jag personligen till att svara på dina mail.
MVH: Johannes, Jaktia Kållered