Om J Einarsson AB

Vi är konsulter inom VVS, energi och miljö.

Vi är ett konsultföretag som hjälpt våra kunder i 10 år. Företaget har stor rutin och kunskap inom ventilation och inneklimat.

Våra uppdrag varierar likväl som våra uppdragsgivare. Från stora och komplexa projekt till mindre projekt. Nybyggnation, renoveringar och löpande förvaltning.

Vi hjälper beställare ta fram handlingar/ritningar. Vi hjälper entreprenörer direkt i totalentreprenader. Vi utför energi kontroller av system och hjälper er självklart att följa upp detta med åtgärdsförslag. Kort och gott finns vi när du behöver oss från start till mål.

Vi har lång erfarenhet av arbeten inom sjukvården där vi varit på de flesta av Stockholm större sjukhus På sjukhusen gör vi allt från mindre hyresgästanpassningar till att medverka så att operationssalarna får rätt inneklimat. Vid sidan av sjukhusen har vi under flera år hjälpt kunder under flera år med deras löpande förvaltning av olika fastigheter.

Vi trivs när vi får vara med i flera steg och hjälpa till att förbättra inneklimat och energiförbrukningen. Vi har kunskapen och vi drivs av vårt engagemang att hjälpa just er.

J Einarsson ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

J Einarsson AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnJ Einarsson AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.03.2008
Org.nr:5567531644
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Oskar EjnarssonVerkställande direktör
Jens Oskar EjnarssonLedamot
Karin Annie EjnarssonSuppleant
Claes Tobias BenneRevisor