Om IXX IT-partner AB

Vi har IT-lösningar som hjälper dig att effektivisera, kommunicera och tjäna pengar. Du måste vara bäst på din business, och vi på vår. Därför utvecklar vi hela tiden våra rutiner, våra tjänster och vår kompetens. Vi vet hur man bygger en säker IT-miljö.

Värdeskapande affärspartner

IXX är ingen IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.

Affärsnytta

Vårt tankesätt grundar sig i övertygelsen att smart utvecklad och rätt använd IT kan göra verklig skillnad för en verksamhet. Vårt arbetssätt handlar därför om att med hjälp av en välutvecklad analysmetod, kvalificerad affärsutvecklande rådgivning och ledande IT-kompetens, leverera de insikter som få hittar, men som verkligen krävs för att utveckla en optimal skräddarsydd IT-lösning. Med enkel funktionalitet som stödjer ditt företags strategi, effektiviserar processer och utvecklar dina kundrelationer och kärnverksamhet.

Affärsidé

”Med djup kunskap om kundens verksamhet, kombinerar vi kvalificerad och affärsutvecklande rådgivning med skräddarsydda IT-lösningar som accelererar tillväxten för Sveriges företag”

Digitaliseringseffekterna syns nu allt tydligare i den operativa vardagen hos företag. Och IT-branschen förändras snabbt. Bland annat genom att globala molntjänster får en högre acceptans och att stora datamängder (big data) blivit mer lättillgängligt att analysera. I partnerskapet med våra kunder har det blivit en allt större självklarhet att efterfråga vårt helhetserbjudande. Därigenom ges vi möjlighet att allt mer leverera kvalificerade rådgivande konsulttjänster tillsammans med molntjänster, driftstjänster från våra två egna driftcenter och svensk support i världsklass.

Bildgalleri

  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 1
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 2
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 3
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 4
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 5
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 6
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 7
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 8
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 9
  • IXX IT-partner AB IT-lösningar, Malmö - 10

IXX IT-partner AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ixx It-Partner Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.09.1993

Org.nr:

5564720208

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

62030 Datordrifttjänster, 62020 Datakonsultverksamhet, 46510 Partihandel med datorer och kringutrustning samt programvara