Om Iveco Helsingborg

IVECO Helsingborg – transportbilar och lastbilar. ​IVECO Helsingborg är leverantör av lätta transportbilar, medeltunga och tunga lastbilar med relaterad service i Sverige. Företaget marknadsför, säljer och servar IVECO´s omfattande produktprogram: Daily – från 3,2 till 7,2 ton i över 8 000 varianter med motorer på upp till 205 hk enligt Euro 6. Eurocargo – från 8 till 18 ton med motorer på upp till 300 hk enligt Euro 6. Stralis – från 18 till 32 ton med motorer på upp till 560 hk enligt Euro 6 – total kombinationsvikt på upp till 120 ton. Stralis X-Way – On/off-road-lastbil med klassens bästa 9-litersmotor på 400 hk. Trakker – entreprenadbil från 16 till 32 ton med motorer på upp till 500 hk enligt Euro 6 – kombinationsvikt på upp till 176 ton.

​Iveco Sweden AB – transportbilar och lastbilar

​Iveco Sweden AB är leverantör av lätta transportbilar, medeltunga och tunga lastbilar med relaterad service i Sverige.

Företaget marknadsför, säljer och servar Ivecos omfattande produktprogram - dels via tre egna filialer, dels via ett nätverk av 13 certifierade Iveco-återförsäljare och 31 serviceverkstäder fördelade över hela landet.

Produkter från Iveco Sweden AB

Daily– som finns från 3,2 till 7 ton i över 7 000 varianter med motorer på upp till 205 hk enligt Euro 5 och Euro 6.

Den populära Eurocargo – som finns från 8 till 18 ton med motorer på upp till 300 hk enligt Euro 6. Eurocargo är fortfarande den tongivande lastbilen i segmentet och har kontinuerligt sedan början av 90-talet vunnit fler priser än någon annan lastbil i segmentet

Ivecos flaggskepp Stralis Hi-Way – som finns från 18 till 32 ton med motorer på upp till 560 hk enligt Euro 6 – total kombinationsvikt på upp till 120 ton

Iveco Trakker, Ivecos entreprenadbil – som finns från 16 till 32 ton med motorer på upp till 500 hk enligt Euro 6 – kombinationsvikt på upp till 176 ton.

Iveco internationellt

Iveco, ett CNH Industrial-företag, utvecklar, konstruerar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon, bussar för stads- och linjetrafik samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

Iveco har över 27 000 anställda och produktionsföretag i 11 länder över hela världen och tillämpar den senaste teknologin. Utöver Europa finns Iveco i Kina, Afrika, Australien, Oceanien och Latinamerika.

Omkring 5 000 försäljningskontor och serviceverkstäder i över 160 länder garanterar teknisk support överallt på jorden där en Iveco-lastbil är i arbete.

Vision

Att vara bäst på att skapa värde för våra kunders verksamhet och därigenom säkerställa framgång för våra kunder.

Engagemang – vi tar vårt ansvar på allvar

Vi vill uppfylla våra kunders, delägares och kollegors förväntningar på oss – och vi är inte rädda för att ifrågasätta det sätt vi arbetar på. Det gör vi genom att löpande förbättra våra produkter och serviceprestationer. Både i det dagliga arbetet och framtidsinriktat genom att prioritera kundernas framtida produktivitet och sätta fokus på säkerhet och miljöskydd.

Iveco Helsingborgs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 1
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 2
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 3
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 4
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 5
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 6
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 7
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 8
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 9
  • Iveco Helsingborg Bilhandlare, Helsingborg - 10

Iveco Helsingborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Iveco Sweden Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.04.1982

Org.nr:

5562167402

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

600000

Omsättn.intervall

500000 - 999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45191 Handel med lastbilar, bussar och specialfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8