Om IT-Grafiska

IT Grafiska är tryckeriet för dig som söker helhetslösningar, profilering, grafisk formgivning och prisvärda trycksaker på allt.

IT Grafiska

– Vårt mål som tryckeri och reklampartner är att hjälpa dig oavsett om ditt företag är i behov av visitkort, om din kund behöver en ny partiellt lackad broschyr eller om din tryckmaskinspark är fulltecknad.

– Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar både när det gäller kvalitet, pris och service.

– Av oss får du verktygen som behövs för att sticka ut ur mängden.

Tjänster

Repro som är allt annat än retro

I våra lokaler står en av Sveriges mest avancerade reproutrustningar där allt förberedande arbete inför trycket sker. Vi kan därför hantera dina beställningar snabbare och säkrare. Och om du vill ha lite mer avancerade tryckuppdrag genomförda ska du givetvis vända dig till oss som har utrustningen som lämpar sig för det.

Projektansvar

Om du har hand om ett större projekt där många faktorer ska samordnas blir det lätt lite stressigt. Då kan vi avlasta dig och ta ansvar för områden som tryck, leverans och distribution. På så vis slipper du oroa dig för detta och du kan lägga fokus på de områden där du bäst behövs.

En hel partner - Eftersom IT Grafiska är en helhetslösning erbjuder vi dig hjälp med profilering och grafisk formgivning. Vi hjälper dig med övergripande grafiska profiler paketerade som användarvänliga verktyg, trycksaker, årsredovisningar samt webblösningar integrerade i er grafiska profil.

Originalförvaring

Om du är så pass nöjd med din trycksak att du vill spara den för framtida bruk kan du lagra originalet här hos oss. På så vis slipper du onödig administration när det är dags att trycka nya upplagor.

Särtryck

Meddela oss om du är i behov av särtryck, d.v.s. om du exempelvis behöver trycka olika serienummer på kartonger eller olika butiksnamn på reklamblad. Vi har tillgång till tryckutrustning som enkelt klarar av detta.

Specialdistribution & paketering

När din trycksak är klar kan vi leverera den åt dig. Vi har avtal med posten och kurirer, tillgång till adressregister och personal som vid behov kan sköta kuvertering samt packa din produkt eller trycksak på rätt sätt. Du kan vara trygg i vetskapen att proffs sköter det åt dig.

Tryckutbildning

Ju mer bekant du är med våra processer, desto större möjligheter har du att påverka slutresultatet och minimera eventuella fel och missuppfattningar. För att vidga dina visioner när det gäller tryck kan vi utbilda dig i själva tryckprocessen. Vi kan också hjälpa till med färgkalibrering av din utrustning så att vi ser samma toner och nyanser i färgerna.

Tryck

Ovärderlig kvalitet till oslagbara priser

Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan högkvalitativa eller prisvärda trycksaker. Lyckligtvis kan vi tack vare vår erfarenhet, egenutvecklade metodik och bästa tänkbara utrustning garantera att resultatet och prislappen faller dig i smaken.

Din partner oavsett behov

Det är vår målsättning att alltid hjälpa dig, oavsett om du behöver några visitkort eller om din kund vill ha den snyggaste foldern i sin bransch. Tveka därför aldrig att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Har du en idé så tar vi fram lösningen som förverkligar denna. Din trycksak ska trots allt representera dig eller din kund och vi tycker inte att du ska behöva kompromissa med slutresultatet.

Miljövänlighet genom hela processen

Vi har utvecklat ett omfattande miljöarbete för att leva upp till Svanens kriterier. Vi följer en mängd regler, både sådana som myndigheter och miljöinstanser ålagt oss och sådana vi själva känner är viktiga.

Här nedan ser du några av de riktlinjer vi följer.

Hela tryckeriet ska klara miljögranskning

Alla trycksaker ska kunna återvinnas

Det mest miljövänliga alternativet ska alltid väljas

Tryckfärger, lim, lacker & laminat ska vara miljöanpassade

Vi ska alltid använda så få kemiska vätskor som möjligt

Pappret, som står för den största delen av trycksakens miljöpåverkan, ska alltid vara svanenmärkt

Genom att arbeta öppet med miljöfrågor hoppas vi inspirera dig att följa vårt exempel. Därför erbjuder vi en miljöcertifieringsstämpel på din trycksak. Den visar att du och ditt företag värnar om miljön och väcker förhoppningsvis tankar hos den som kommer i kontakt med dig.

Mycket mer än tryck

Själva trycket är som sagt en liten del av hela processen. Här ser du exempel på omkringliggande faktorer som vi erbjuder dig.

• Snabba offerter

Vårt offert- & ordersystem är ett kraftfullt verktyg som ger dig två saker: snabbhet och exakthet. Du behöver alltså inte vänta länge på en glädjekalkyl som inte håller i slutändan.

• Bollplank

Vem som helst kan ge dig en trycksak. Några av oss kan till och med ge dig en trycksak som håller kvalitet i världsklass. Men långt ifrån alla ger dig rådgivning under resans gång så att du får en produkt som är exakt rätt för dig. Vi är undantaget.

• Offset i små & stora upplagor

Eftersom det ofta är för dyrt med klassiskt offsettryck vid små upplagor trycker man vanligtvis digitalt. Vi är inte som alla andra. Därför kan vi erbjuda dig högkvalitativt offsettryck vid upplagor som andra skulle trycka digitalt.

• Mindre kemikalier & kortare väntan

Vår nya CTP-maskin gör att tryckprocessen blir mer miljövänlig eftersom inga kemikalier används. Processen går också snabbare då torktiden förkortas. Samtidigt blir resultatet bättre.

• Efterbehandling

För att göra lite extra intryck med din trycksak och verkligen få den att sticka ut ur mängden information som mottagaren dagligen möts av kan vi rekommendera olika stansningar, ytbehandlingar och vikningar. Beskriv bara hur du vill ha det så tar vi fram ett förslag.

Bildgalleri

  • IT-Grafiska Digitaltryckeri, Göteborg - 1
  • IT-Grafiska Digitaltryckeri, Göteborg - 2
  • IT-Grafiska Digitaltryckeri, Göteborg - 3

IT-Grafiska, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

It Grafiska i Västra Götaland AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.04.1999

Org.nr:

5565703450

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

18122 Tryckning av böcker och övriga trycksaker

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8