Se på karta

isblästring 

gav 114 företag inom detta område

Vått & Torrt Inomhusmiljö AB

Vattengatan 170227 Örebro
logo

Vår personal har många års erfarenhet av branschen och är i huvudsak uppdelad på två områden; fukt- och vattenskador samt saneringsarbeten, ex. brand, klotter, asbest m.m. Arbetsområdet är Örebro och delvis Värmlands län, men vår verksamhet har inga geografiska begränsningar.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Isblästringsbolaget i Göteborg AB (is-ab)

Stängt

Dagjämningsgatan 1041536 Göteborg
logo

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom rengöring med kolsyre/torr-is blästring inom olika sektorer, bygg-, livsmedels-, fordons- industri, med en mycket bred kompetens av rengöring i olika miljöer. #nl# #nl#Spännvidden sträcker sig från allmän rengörning, brandsanering, elektronik sanering eller att ta bort mögel, färg eller puts på en fasad, variationen på jobb och arbetsområden är mycket stor. #nl# #nl#

FSAB

Kungsängens gård 175323 Uppsala
logo

FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.

Landsbro Mekaniska AB

Stängt

Industrigatan 257473 Landsbro
logo

Vi har i dagsläget 10 bomliftar och 20 saxliftar samt 3 släplift att hyra vid behov för arbeten på högre höjd, där stegen inte fungerar och man behöver få med material.Dieselliftarna är praktiska vid utomhusarbete och batteriliftarna när man är inomhus. Släpliften kopplar man bak på bilen. Vi har även byggställningar att hyra. Kompressor och containrar finns också att hyra. Självklart är våra liftar servade och besiktade.

NFC Ulf Witasp AB

Stängt

Stora vägen 3079570 Vikarbyn
logo

Välkommen till NFC Ulf Witasp AB! NFC utför betongrenovering i tuffa miljöer.30-års erfarenhet av skadad betong.En av våra specialiteter är vattentätning av betong, det kan gälla allt från bassänger av alla olika slag till vattentorn och reservoarer för dricksvatten. Vi utför tätning från båda sidor av konstruktionen, även från ”fel” sida under flöde!

Emmel:s Lackering & Blästring

Stängt

Alholmsgatan 2060238 Norrköping
logo

Vi utför konventionell lackering och blästring samt mobila jobb ute på fältet samt väldigt skrymmande jobb. Välkomna till oss!

Ståhls Blästring AB

Stängt

Kjellssons väg 1323254 Åkarp
logo

Allt inom blästring 35 års erfarenhet. Balkongrenoveringar, fasader, staket mm. Vi utför alla typer av blästringsuppdrag. Vi välkomnar kunder från hela Skåne!

Källsby Gård HB

Stängt

Källsby gård 877696 Dala-husby
logo

Högtryckskompaniet HK AB

Högsboholmsvägen 4544891 Floda
logo

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Fristad Fasad & Bläster AB

Trumslagar Blomgrens Väg 651333 Fristad
logo

Vi arbetar som helhetsleverantör inom fasadrenovering och utför olika typer av murning, blästring, kakelsättning och puts vid såväl ny- som ombyggnationer. Vi har även medverkat i Fuskbyggarna och Bygglov.

Pro-Lack i Ulricehamn AB

Stängt

Alängsgatan 352337 Ulricehamn
logo

Vi på Prolack lackerar de mesta! Bussar, släpvagnar, lastbilar, personbilar eller möbler. Snabb service med hög kvalitet.

Blästrings AB

Stängt

Bruttovägen 817543 Järfälla
logo

Med modern utrustning i stora lokaler utför vi arbeten inom blästring och industrilackering. Även tjänster på plats hos kund.

Ostkustens Rostskyddsmåleri AB

Stängt

Torsåsgatan 939239 Kalmar
logo

Välkommen till Ostkustens Rostskyddsmåleri. Vi är ett företag med kapacitet att ta emot stora volymer! Här rostskyddsbehandlas små till stora detaljer i järn eller stål till exempel fälgar, grindar, element eller stålbalkar till byggindustrin, containers, lastbilar, båtar etc. Tack vare våra stora utrymmen kan vi ta emot större objekt men även mindre. Vi målar och blästrar utefter era önskemål, kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar!

Blästring & Målning i Skelleftehamn AB

Järnvägsleden 8693233 Skelleftehamn
logo

Vi blästrar och målar allt ifrån stora cisterner, balkkontruktioner och industrilokaler inom tunga industrin till gjutjärnskaminer, fälgar samt in-och utvändig husmålning åt privatpersoner mm

Jönssons Lackering Sörby AB

Bergunda Sörby 35593 Växjö
logo

Jönssons Lackering Sörby AB har varit verksam i Växjö sedan 1993 med inriktning mot framförallt lackeringsindustrin. På senare tid har verksamheten breddats och fokus ligger främst idag på gjutning av balkongplattor som levereras och monteras världen över åt Balco AB. Företaget finns beläget ca 1mil Söder om Växjö (Riksväg 23 mot Malmö) och består idag av grundarna Ola Jönsson och Anders Jönsson med anställda.

Stenungsunds Industrisand AB

Stängt

Stenunge väg 2344431 Stenungsund
logo

Stenungsunds Industrisand AB säljer blästermedel, utrustning och tillbehör som underlättar vid målnings- och blästringsarbeten.Företaget startade 1982 och är ett av de branschledande i Sverige. Vi har lagerplatser i Stenungsund, Västerås och Gävle för att kunna erbjuda snabba leveranser till hela landet.

Jannes Blästring & Sprutmåleri AB

Silarevägen 1236391 Braås

Vi utför all måleri-sprumålming tak och fasader-tvätting tak.fasader-blästring ladugård ekonomi byggnader och hus innan rödfärgning-plåttak målning-tvätting och målning betong tak-äkta linolje målning-Tvättning och målning indrusti byggnader-slipning och målning betong gålv med epoxy

Corronix AB

Stängt

Axel johnsons väg 665221 Karlstad
logo

CORRONIX arbetar med tungt rostskydd i egen verkstad och på entreprenad och är auktoriserade rostskyddsmålare

PMS Cistern & Drivmedelsservice AB

Brödernas gata 826471 Östra Ljungby
logo

Vi är experter på cisterner och utför allt inom cisternkontroll.

IMT-System i Nävragöl AB

Stängt

Nävragöl 37338 Holmsjö
logo

Vi är ett Företag norr om Karlskrona ( Nävragöl ). Som utför det mesta inom ytbehandlingar med olika lackeringsmetoder. Vi jobbar mest åt företag, men privatpersoner är också välkomna att höra av sig.

Stålblästring I Uppland AB

Länna bruksgata 3874173 Länna
logo

Backalack Blästring & Renhållning i Nora AB

Gjuterivägen 671332 Nora
logo

Backalack Blästring & Renhållning i Nora AB arbetar med blästring, industrimålning, ytbehandling, industrilackering och rostskyddsbehandling samt billackering. Vi kan också hjälpa dig med lackering av köksluckor och andra ytor.Vi arbetar med renhållning i form av sophantering av industriavfall och privatavfall. Vi hyr också ut container för bygg och privatröjning.Vi är ett företag med erfarenhet, vi har servat privatpersoner och företag i Örebro Län i 20 år.

SQ - Pulverlackering & Blästring

Stängt

Medevivägen 5559139 Motala
logo

Industrilackering AB

Industrivägen 1231132 Falkenberg
logo

Vi arbetar med rostskydd, blästring, glasblästring, sprutförzinkning, metallisering, lastvagnslackering, brandskyddsmålning m.m.