Om Isacssons Begravningsbyrå AB

Välkommen till Isacssons Begravningsbyrå AB, vi är Örkelljungas enda auktoriserad begravningsbyrå. Vi vet hur omvälvande det är att förlora en närstående och vår uppgift är att guida dig igenom alla delarna av processen. Vi har erfarenhet och kompetens att göra vårt yttersta för att ge din närstående ett vackert avslut.

Begravning, bouppteckning och livsarkivet

När du mist någon nära vän eller anhörig är det helt naturligt att du känner dig förvirrad och osäker. Ett råd från oss på Isacssons Begravningsbyrå AB är att ta det lugnt. Det är många beslut som ska tas, men ha inte bråttom. Låt varje steg ta sin tid.

Har den avlidna personen egna önskemål om hur begravningen ska utföras, ska man enligt lag ta hänsyn till dess så långt det är möjligt. I de fall den avlidna inte haft några tankar kring sin begravning är det du som närstående får besluta om bl.a. hur begravningen ska utföras, gravsten, kista och gravplats.

Vi kan hjälpa till med efterforskningar och alla nödvändiga handlingar rörande utfallande försäkringar och depositioner. Vi omfattas av en ansvarsförsäkring som garanterar trygghet vid bouppteckning eller arvsskifte.

Livsarkivet

Att tänka på döden är ofta svårt och underligt när man befinner sig mitt i livet. Att vända sig till Livsarkivet är dock inte så dramatiskt som det kan verka. Det är helt enkelt att göra en sammanställning av viktiga frågor som, vem eller vilka som ska ärva din kvarlåtenskap, önskemål inför din begravning och eventuella försäkringar du har

Att välja gravsten, blommor och kista

Ett beslut som kan kännas underligt och skrämmande. Att ta ställning till alla dessa beslut som gravsten, kista, blommor, annons, gravplats m.m. är överväldigande när någon nära dig gått bort. Vi på Isacssons Begravningsbyrå AB har anor sedan 1918 och hjälper dig med alla dessa svåra beslut. Vi är auktoriserade, har erfarenhet och kompetens.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Isacssons Begravningsbyrå AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGösta Isacssons Begravningsbyrå Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.06.1971
Org.nr:5561474817
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96030 Begravningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Axel OlinOrdförande
Carl Daniel OlinLedamot
Karl Axel OlinLedamot
Ingemo Marita OlinSuppleant