Vägbeskrivning

investmentföretag

gav 7496 företag
Karta
 • Hamngatan 11
  11147 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-662 06...
  Visa nummer
  Active Invest AB är som namnet antyder ett aktivt ägarbolag. Företagets affärsidé är att alltid försöka förbättra, utveckla och ta vara på affärsmöjligheter hos de företag som bolaget investerar i. Active Invest prioriterar långsiktighet och strävar efter att bygga verksamheter som visar lönsamhet I både hög- och lågkonjunktur.
 • Lennart torstenssonsgatan 5
  41256 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-60 49...
  Visa nummer
  Vätterledens Invest är ett familjeägt industrikonglomerat med huvudsäte i Göteborg. Bolaget står på fem ben: börsnoterade innehav, handels- & industrirörelser, fastigheter, vindkraft & skog samt övriga verksamheter.
 • Frysvägen 6
  55652 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  070-237 74...
  Visa nummer
  Ostkompaniet ingår i Lindahls Invest, som är ett familjeägt företag med mer än 40 års erfarenhet av livsmedel. Mest känt för Lindahls Mejeriprodukter AB och den turkiska yoghurten. Bolaget avyttrades under 2010.I vår anläggning i Jönköping finns ett mognadslager för drygt 1 miljon kg hårdost och en modern maskinpark för bitning, packning och prismärkning av både hård- och dessertost.
 • Drottninggatan 92-94
  11136 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-725 94...
  Visa nummer
  Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär för hållbara investeringar i utvecklingsländer. För att nå målet: en värld utan fattigdom, krävs att fler arbetstillfällen skapas inom den privata sektorn och att tillgången till förnybar energi ökar. Investeringarna sker därför inom energi & klimat, hälsa samt för att nå små och medelstora företag.
 • Strandvägen 5B
  11451 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-442 53...
  Visa nummer
  Axcel är en nordisk riskkapitalfond, som fokuserar på mellanstora företag och har en bred krets av danska och internationella investerare. Vårt uppdrag är att skapa starka och värdefulla företag.
 • Ekerövägen 53
  17834 EKERÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-560 360...
  Visa nummer
  Stängt
  Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.
 • Engelbrektsgatan 5
  11432 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-545 675...
  Visa nummer
  Cevian Capital is an international investment firm acquiring significant ownership positions in publicly-listed European companies, where long-term value can be enhanced through active ownership.Cevian was founded by Lars Förberg and Christer Gardell in 2002 to continue the active ownership investment strategy they initiated and have executed since 1996.
 • Arsenalsgatan 8C
  11147 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-614 20...
  Visa nummer
  Investor, som bildades av familjen Wallenberg för hundra år sedan, är en ledande ägare av Nordenbaserade internationella kvalitetsbolag. Vi äger betydande minoritets- eller majoritetsandelar i högkvalitativa bolag.
 • Vasagatan 16
  11120 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-600 95...
  Visa nummer
  Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.
 • Lindvägen 3
  62452 LÄRBRO
  Visa vägbeskrivning
  070-592 39...
  Visa nummer
  J3 Bygg i Lärbro utför allt från enklare renoveringar till större ombyggnationer. Dessutom utför vi nybyggnationer av villor och fritidshus, samt badrumsrenovering och generalentreprenader efter önskemål. Behöver du hjälp med att bygga ditt drömhus eller att renovera din nuvarande bostad? Då har du kommit rätt!
 • Storgatan 20C
  85231 SUNDSVALL
  Visa vägbeskrivning
  060-12 20...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi förvaltar och utvecklar alla typer av fastigheter och står för hög kvalitet i såväl våra fastigheter som vårt bemötande. Genom att vara lättillgängliga och lyhörda för våra kunders önskemål skapar vi en solid bas för långsiktiga relationer. Vi samverkar gärna med andra aktade aktörer i branschen. Tillsammans lyfter vi varandras styrkor och skapar förhöjd nytta för investerare, ägare och hyresgäster.Välkommen att kontakta oss.
 • Sköntorpsvägen 18
  12038 ÅRSTA
  Visa vägbeskrivning
  070-733 34...
  Visa nummer
  Vi har en bred kompetens inom olika nybyggnationer och byggprojekt av både stenhus, trähus och flerfamiljshus. Ardeo Bygg & Konsult AB är behjälplig med upprättande av bygglovshandlingar, besiktningar och andra konsultuppdrag inom byggnation. Vi har specialistkunskaper inom puts, mur, balkonger och liknande.
investmentföretag gav 7496 företag
Static map