Se på karta

ingenjörer 

gav 39454 företag inom detta område

Swen-Erik Öhman

Solbergagatan 862145 Visby
logo

Erfarna byggnadsingenjörer finner ni hos oss. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Stark Arkitekter

Varvsgatan 3597232 Luleå
logo

Stark Arkitekter är ett Luleåbaserat arkitektkontor som startades 1997. Företaget har idag 20 medarbetare i organisationen – arkitekter och byggnadsingenjörer – varav fyra är delägare. Företagets organisation har byggts långsiktigt utifrån personer som passat in kompetensmässigt, socialt och med en bra åldersstruktur. Detta har vi sett som viktigare än att växa numerärt.

TPr Byggkonsult AB

Grindstugevägen 5558929 Linköping
logo

Vi bedriver verksamhet med inriktning på entreprenadupphandlingar, men även exploateringsavtal med ekonomiskt ansvar. Våra konsulter arbetar mycket med projektledning inom byggbranschen och kan vara behjälpliga inte bara vid stora byggprojekt, men även vid små då alla kunder är lika viktiga för oss. Vi arbetar med alla typer av byggprojekt inom både privat och offentlig sektor.

Ingenjörer Sökord

Välkommen till TPr Byggkonsult! Vår erfarenhet och vårt engagemang hjälper dig från idé till färdigt projekt!

Visa mer

Ingenjörsbyrå Forma AB

Ruskvädersgatan 841834 Göteborg
logo

För ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Höga Kusten Teknikresurs AB

Svartnora 80387294 Sandöverken
logo

Vi arbetar med maskinkonstruktion, produktutveckling & projektledning. Vi omvandlar Er idé till färdig produkt. Vi erbjuder även tjänster inom design & visualisering & sedan flytten till nya lokaler 2012 har vi även en egen special- & prototypverkstad.

Ebab

Pastellvägen 612136 Johanneshov
logo

Ebab är ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom affärs-, projekt­- och fastighetsutveckling med över 40 år i branschen. Vi hjälper kunder med hållbara lösningar för att utveckla staden, fastigheten och projekten och driver uppdrag från idé till verklighet. För oss är det ett självklart mål att alltid sträva mot hållbara slutresultat i våra projekt. I det begreppet innefattas inte bara miljöhänsyn, utan också ekonomisk och social hållbarhet.

Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson AB

Kämpingevägen 266-323691 Höllviken
logo

Välkommen till Alvar Nilsson AB! Vi utför allt inom VVS, Styr, Energi och Miljö.

Kontek Byggnadsprojektering

Höjdrodergatan 321239 Malmö
logo

Hej! Välkomna att kontakta oss om ni behöver hjälp med: o Bygglovsritningar, Industri och bostad o Konstruktionsritningar, Industri och bostad o Dimensioneringsberäkningar, Industri och bostad o Kostnadskalkyler i Wikells o Kvalitetsansvarig enl. PBL o Besiktningar o Rekonstruktionsbeskrivningar (brandskador etc.)

Envix Nord AB

Kylgränd 4A90620 Umeå
logo

Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem. Ofta är problemen komplexa och det krävs både expertkunskap och avancerad utrustning för att komma tillrätta med dem. Vi kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med ett helhetslösningar där vi analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs.

Impakt Geofysik

Skärhamn 47132 Skärhamn
logo

Krohn Byggekonomen, AB

Kämpegatan 741104 Göteborg
logo

Med 20 års erfarenhet av byggbranschen kan vi erbjuda er ett ekonomi/ kalkylstöd utöver det vanliga. Vi utför allt från kalkyler/ bedömningar i tidiga skeden i processen till en kostnadsberäkning för att ställa mot inkomna anbud, därefter har vi kunskap och erfarenhet av att följa upp och styra genom hela byggskedet.

Ingenjörer Sökord

Med 20 år i branschen och en unik variation av genomförda uppdrag kan vi garantera hög kvalité och kompetens.

Visa mer

Ellapark Elkonsult AB

Enhagsvägen 8E18740 Täby
logo

Vänd dig till oss när det gäller projektering, konsultation och besiktning. Välkommen!

Fastighetskonsult M Ledel AB

Gruvvägen 861167 Nyköping
logo

Fastighetskonsult M Ledel ABs huvudsakliga verksamhetsområde är byggkonsultation inom nyproduktion och ombyggnationer samt byggnadsvård inom Mellansverige och företrädesvis inom södra Stockholm, Södermanland och Östergötland.

AWJAB Anders Wilhelm Jensen AB

Vallgångsvägen 980270 Gävle
logo

Vi hjälper er med:Vi genomför och eller deltar i ombyggnads och nya projekt inom maskinteknik, rör, pannor m.m. inom alla industrier.Vi arbetar ibland som montageledare & projektledare både i beställar ledet och åt företag som levererar utrustning inom process-, pappers-, värmekraft-, mekanisk-, samt livsmedelsindustrin.Vi samarbetar med konsulter inom olika branscher samt bedriver intern och extern utbildning inom underhållsteknik, organisationsutveckling, underhållsfilosofi m.m.

Holst Elutveckling på Österlen

Kyrkvägen 127297 Gärsnäs
logo

Vårt uppdragsområde är i första hand Skåne men vi utför även uppdrag på andra orter i Sverige. Vi hjälper er med konstruktions eller konsultarbete inom elområdet. Vi ser till att ni får en säker och välfungerande elanläggning som motsvarar er beställning från elentreprenören.

EMKAB Eriksson Mätkonsult AB

Västra Hoting 19583351 Hoting
logo

EMKAB är ett konsultföretag som började med mätningsteknik inom byggsektorn.Utvecklingen i företaget har medfört att fler verksamheter tillkommit.

RTB Revision AB

Fabriksgatan 54 A70223 Örebro
logo

RTB är en fristående revisions- och redovisningsbyrå. Här träffar du medarbetare med gedigen kunskap om bokföring, revision och andra ekonomitjänster. Men vi bjuder även på omtanke, service och engagemang. Läs mer om våra tjänster och du är givetvis välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Panelbyggen Sverige AB

Dinglevägen 70B45643 Väjern
logo

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

WRS AB

Östra ågatan 5375322 Uppsala
logo

WRS utför konsulttjänster för miljösäker, resurshushållande och kostnadseffektiv hantering av avloppsvatten, dagvatten och lakvatten.

Time it AB

E A Rosengrens gata 1542131 Västra Frölunda
logo

Installationssamordning och samordnad funktionsprovning. Planera, styra samt ha en övervakande funktion under byggprocessen. Vi produktionsplanerar projekten med ambitionen att det inte skall vara fler än två yrkeskårer på samma yta som ett led till en bättre arbetsmiljö.

NIFAB

Banvägen 997346 Luleå
logo

Specialist på hallbyggnader. Vi projekterar, levererar och monterar, kompletta hallbyggnader för handel, industri och idrottsanläggningar. Ge oss bara måtten så levererar vi. Vi vill - förutom tekniskt riktiga lösningar - även förmedla förslag på estetisk och praktisk utformning.

JC Industrirör AB

Grips väg 829439 Sölvesborg
logo

JC Industrirör startade 2011 och är lokaliserade i Sölvesborg. Vi arbetar med kvalificerade rörinstallationer med såväl vitt som svart rörmaterial.

Processor AB

Gryningsvägen 17A16351 Spånga
logo

Processor AB är ett ingenjörs- och agenturföretag som levererar utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering.

VVSteknik gruppen

Matsarvsvägen 1579177 Falun
logo

Vi erbjuder bland annat tjänster och service inom rörinspektion och infodring samt energi och miljö. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer och komma i kontakt med oss.Välkommen!

Konsulterande Ingenjörsbyrån I Uddevalla AB

Kålgårdsbergsgatan 1345130 Uddevalla
logo

Vi är ett flexibelt företag som arbetar med planering och projektering av allt från privata bostäder till stora offentliga utrymmen.