Se på karta
Tellusvägen 3339351 Kalmar

- startades av Martina Lönnbom år 1999.- utför tjänster inom vatten- och avloppsrening samt renhållning- gör översättningar av tekniska texter från och till tyska- genomför utbildningar inom samma område

Östra ågatan 5375322 Uppsala

WRS utför konsulttjänster för miljösäker, resurshushållande och kostnadseffektiv hantering av avloppsvatten, dagvatten och lakvatten.

Backstigen 2857164 Sandsjöfors

Välkommen till Smålands Vassklippning. Vi är vassats på jobbet!

Åhusvägen 1112151 Johanneshov

Vi erbjuder framtagning av produkter från idé till prototyp och fåstyckstillverkning. Vi kan även erbjuda en egenutvecklad produktfamilj inom miljökontrollutrustning, t.ex. vattenprovtagare och bottensedimentprovtagaremed tillbehör.

Trumslagargatan 2612534 Älvsjö

Vi är miljökonsulter med lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med miljörelaterade frågor.

Banjogatan 142146 Västra Frölunda

Vi utför hydrogeologiska utredningar kring miljöanmälan/ ansökan/ svarsskrivelser för Enskilda Avlopp med Vattentäkter. Tjänster med att beräkna efterpolering av Enskilda Avlopp. Hur man uppnår skyddsavstånden för det enskilda avloppets utsläppspunkt till andra vattentäkter? Vi tar vatten- jordprover för analysering till en helhetslösning. Var är det lämpligt att borra efter vatten och hur mycket vatten kan man förvänta sig?.. Dagvattenfrågor kring nybyggnation, detaljplan, översvämningar.

Dalkarlsbovägen 5381895 Hedesunda

Ett konsultföretag med inriktning mot mark, vatten och miljö. Vi är ett kundnära företag som sätter kunden och miljön i fokus.