Se på karta
Västerbyvägen 1953332 Götene

Vi utför det mesta inom plåtbearbetning och har en lång erfarenhet i branschen. Välkommen att kontakta oss!

Trastvägen 128436 Perstorp

Vi erbjuder professionella plåtarbeten, välkommen att kontakta oss!

Mått Johanssons Väg 3063346 Eskilstuna

Vi är ett trippel A-företag, högsta kreditvärdighet, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi utför takarbeten, takskyddsanordningar, takunderhållsarbeten, takmålning, byggnadsplåtslagerier, ventilationsarbete, taksnöskottning m.m.Välkomna!

Klastorpsslingan 615242 Södertälje

Arbetar med plåtslageri och smidesarbeten. Byggnadsplåtslageri, lättbyggnadsteknik, uppförande av stålhallar samt smide.

Sadelgatan 921377 Malmö

5 (1)

Välkommen till Takmontage AB - Din takläggare för takarbeten i Malmö & Skåne​.

Verkstadsvägen 79D59146 Motala

5 (1)

Vi är en firma med många års erfarenhet i branschen som arbetar i Östergötland och har Motala som utgångspunkt. Vi satsar på service, kunskap, kvalitet och med en nära relation till dig som kund. Alla som arbetar på Gunnarssons plåt i Motala AB har yrkesbevis, stor erfarenhet och goda kunskaper inom branschen.

Staffanstorpsvägen 113A23261 Arlöv

5 (3)

Vår affärsidé är att sträva efter att vara en komplett leverantör inom byggnadsplåt där kvalitet på tjänst och produkt skall vara ledordet för den framgångsfaktor som vi ska uppnå för att behålla våra kunder, och detta kommer i sin tur att skapa nya affärer och nya kunder. Vi tillhandahåller alla inom byggnadsplåt förekommande arbeten. Både reparation och nybyggen. Vi tillverkar även plåtprofiler både till företag och privatpersoner för egen montering. Verkstaden består av moderna maskiner med anpassning till de krav som ställs idag.

Transportvägen 19D24138 Eslöv

Leibst plåtslageri är ett familjeföretag och drivs idag av bröderna Alve och Martin Nilsson. Vi verkar i södra Sverige och levererar färdiga produkter till hela Sverige. Vi arbetar med alla former av plåt och metall upp till 6,0 mm. Vi tillverkar beslag och produkter till andra företag.

Hildedalsgatan 26C41705 Göteborg

0

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB är företag inom byggnadsplåtslageri.Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och ett miljöriktigt byggande i vår verksamhet.Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi löpande identifierar och utvärderar miljörisker, och genom ständig förbättring minimerar vår negativa miljöpåverkan.

Trumslagar Blomgrens Väg 851333 Fristad

Vi erbjuder byggnadsplåtslageri, industri- och ventilationsarbeten, rostfria arbeten, direktförsäljning.

Konungaryd 12038898 Trekanten
Sankt knuts väg 724753 Dalby

Vi isolerar alla rör för villor, pannor och liknande. Både som entreprenör åt företag men även till privatpersoner. Varmt välkomna!

Nonnens väg 1153162 Lidköping

Vår ständiga strävan är att alltid vara det självklara valet när det kommer till plåtslageriarbeten. Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri och utför arbeten för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder kvalitet, trygghet och utför våra arbeten med största noggrannhet.

Fabriksgatan 6356831 Skillingaryd

Mer än 40 år i branschen har gett oss stor erfarenhet och kompetens.Det gör att vi kan ta oss an de flesta förekommande arbeten.Våra kunder finns bland byggmästare, industrier och privatpersoner.

Gjutargatan 3478170 Borlänge

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss. Vi bidrar även med energi..

Karlsrogatan 1354239 Mariestad

5 (1)

Vi erbjuder det mesta inom plåtslageri, bland annat band-och skivtäckning, vattenavrinning, snörasskydd, fönster- och dörrbläck, vindskiveplåt, ränndalsplåt, ventilationshuvar och skorsten.

Lokalvägen 724642 Löddeköpinge

Vi har välutbildade plåtslagare med yrkesbevis som utför alla typer av byggnadsplåtslageri, industriunderhåll och plåtlösningar för hissar. Vi arbetar med alla typer av rostfritt och alla andra förekommande material. Vi är anslutna till ID 06.

Nöbbelöv 137028993 Broby

Pm Broby var i från början ett traditionellt byggnadsplåtslageri som på senare år nischat in sin verksamhet mot att tillverka takkupor, balkongbjälklag, entrétak, takfönstermoduler, kompletta satser med plåtbeslag mm åt husfabriker, byggföretag samt fastighetsägare runt om i landet.

Skidvägen 282130 Bollnäs

Axelssons Plåtslageri är specialister på plåt, tak och fasader. Vi jobbar alltid med kunden i fokus där vi sätter trygghet och kvalitet främst. I samarbete med landets ledande leverantörer kan vi erbjuda er rätt material i rätt tid på rätt plats. Idag jobbar vi mot såväl företag, bostadsrättsföreningar som privatpersoner, där inget jobb varken är för stort eller för litet inom både ROT & nyproduktion.

Skredseröd 52647396 Henån

Vår specialitet är tak och fasader, vår erfarenhet och expertis spänner både på vidden och djupet i utförande och tekniker. Vi är extra duktiga på problemlösning. Alltså kan vi mer än bara plåt.