Se på karta

industridesigners, formgivare 

gav 19624 företag inom detta område

Rehnsgatan 1111357 Stockholm
logo

A&E DESIGN AB är ett av Sveriges ledande konsultföretag på industridesignområdet.A&E DESIGN etablera sig på marknaden och bli ett välkänt namn både i Sverige och på den internationella scenen.Redan från början gick A&E DESIGN in för att skapa funktionella och snygga vardagsprodukter, snarare än att rikta in sig på kortlivade modetrender.

Skräddargränd 2A11127 Stockholm
logo

Vi ser er, tolkar er, formar er visuella styrka. Er egen ton i bruset. Vi är en designbyrå som du kommer att trivas med och som kommer att göra allt för dig, när du blir vår nya kund.

Skarphällsgatan 1362141 Visby
logo

Vi hjälper dig med allt från skyltar, fordonsdekor och dekaler till visitkort, pennor och kuvert med tryck. Välkommen.

Tegelbruksgatan 452337 Ulricehamn
logo

Oddbirds är en inrednings- och designstudio som gör verklighet av visioner. Utifrån ditt varumärke, din affärsidé, en tanke eller den stämning som du vill förmedla, skapar vi rum som känns och platser som berör. För oss är varje projekt unikt och skräddarsys helt efter dina förutsättningar och drömmar.Vår passion och nyfikenhet ger oss luft under vingarna och vår långa erfarenhet och kunskap i projektledning, gör att vi tryggt kan landa ditt uppdrag.

Krukmakargatan 2211851 Stockholm
logo

Anlita mig, Marianne Engblom, så får du grafisk design och webbdesign med journalistisk touch och kompetens!

Riddargatan 4011457 Stockholm
logo

Välkommen till MADE / GJ Arkitekter

Missionsvägen 2416733 Bromma
logo

Veryday, is a Swedish innovation and design consultancy based in Bromma, Stockholm, with a design studio in New York City, as well as representation in Singapore, Dubai and London. Veryday has 90 employees and they have produced more than 350 patents and have won more than 240 design awards. They work within Product Design, Interaction Design, Service Design, Design strategy, Business Innovation and Premium Research.

Kontorsvägen 1469133 Karlskoga
logo

Vi är en tillförlitlig partner som hjälper till att öka produktiviteten samt minimera produktionsstörningar.

Textilgatan 1041511 Göteborg
logo

Vi på VÄRT skapar event, aktiviteter och platser för hållbar utbildning och kreativa diskussioner. Omställning, normkritik och design är vår huvudteman och vi använde mat som ett verktyg för att få det vi säger att kännas.

Bondeka 1963514 Eskilstuna

Lokal snickare med många år i branschen. Vi kan hjälpa er med alla era projekt framför.

Batterigatan 8A41516 Göteborg
logo

Form som funktion. Jag tänker utifrån en användares upplevelse. Produkter måste få ha en historia att berätta som skapar en ny upplevelse som berör dig. Oavsett om det är en ny funktion eller en ny form eller båda delarna så skall den var lätt att förstå.

Nämndemansvägen 2713236 Saltsjö-boo
logo

BLUE HOUR STHLMär en vacker keramikstudio i Saltsjö Boo.Studion drivs av industridesignern och keramikern Josefin Carne och är belägen i ett gammalt konditori varsamt renoverat i 40-tals stil. Här erbjuds drejkurser och försäljning av keramiska bruksföremål så som koppar fat och vaser designade och drejade av Josefin själv. Josefin har över 20 års erfarenhet av produktformgivning och studion grundades 2016.För kontakt och bokningwww.bluehoursthlm.seInstagram: bluehour_stockholm

Homnanäset 21582891 Edsbyn
logo

Mångfaldsdriven design är en vision om en värld som bejakar våra olikheter.- en värld i vilken alla kan delta och bidra.- en värld i vilken vi tar hand om varandra och naturen.

Industrigatan 1628350 Osby
logo

Johpomek AB erbjuder en komplett lösning. Från produktion till montering, packning och utleverans till slutkund.

Järntorget 641304 Göteborg

Företaget startades 1960 av Gunnar Svensson med verksamhet inriktad på inredningsleveranser till fartyg. Drygt 150 fartyg, dels som nybyggen och dels som större renoveringar hann det bli,innan varvsnäringen började avvecklades, samt daglig service för bl.a. Stena Rederierna i Göteborg . Leveranser fortsatte dock till fartyg som byggdes och renoverades på olika varv i Europa. Även till kryssningsfartyg s.s. M/S Clipper Adventure i Fredricia, Danmark och M/S Caledonian Star i Southampton, England. Under 70-talet, då varvskrisen var ett faktum, blev företagets nya inriktning stugbyar och fritidsanläggningar. Härifrån var steget till hotellinredningar inte långt och det är denna nisch som sedan dess har utvecklats till dagens verksamhet, där årens erfarenheter och kunskaper blivit en stabil bas. Under åren har det blivit många rumsinredningar och publika utrymmen på hotell i Sverige och utomlands. Företaget har även levererat inredning till hotell i Norge, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Holland och Ryssland. Nu, 2017, är det tredje generationen som aktivt driver familjeföretagets verksamhet och utveckling framåt.

Lövviksvägen 4543655 Hovås
logo

Plain Arkitekter AB arbetar med utformning av inredning. Vi har lång erfarenhet av inredningsprojektering från olika miljöer, såsom gruppboende, äldreboende, sjukvård och kontor. I dessa verksamheter har vi arbetat med varierande funktioner som t.ex vårdrum, matsalar, bibliotek, pausrum, utbildningsrum, konferensrum, väntrum och receptioner mm.

Vallgatan 257141 Nässjö
logo

Vi tror på och älskar det tryckta sättet att nå ut. Därför vill vi erbjuda allt inom print, som alltid är snyggt, prisvärt och hållbart, både för kund, företag och miljö. Vår vision är att vi ska med lokal förankring, stort personligt engagemang och hög flexibilitet, i samarbete med våra kunder, bygga och leverera unika och effektiva lösningar inom tryck och marknadsföring

Sländvägen 1138634 Färjestaden
logo

Vår huvudnäring är tillverkning av brodyrkort, stygnsättning av logo till brodyr.På Brudberget har vi lång erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Kreativitet och Innovativitet är viktigt för att få fram en bra kvalitet i brodyren.Vi arbetar ständigt för att upprätthålla en hög kvalitet, hög leveranssäkerhet och ha ett gott samarbete med våra kunder.

Skeppargatan 1811452 Stockholm
logo

We are a Stockholm based office working with a variety of projects in many fields. Our engagement spans from the conceptual to the constructional phase. The WA team consists of architects with the ambition of setting and meeting high standards no matter the demands of the project. We focus together with the client on the commission, with the promise to carry out each detail to the best of our collective abilities.

Gransholmsvägen 13635599 Gemla
logo

Visus technology from Sweden has turned its eye to this burgeoning field in the form of the Cmore Full HD. The Cmore is a simple stand alone inspection system that allows the user to view on a monitor a precise live picture at 30x zoom of what is currently under the camera, without any distortion, delay or interference. The product comes with built-in LED lighting, auto and manual focus, measurement and drawing software as well as frame grabbing software.

Rosengatan 241310 Göteborg
logo

kreativ studio med allt inom hår. Fotogalleri och shop. Smycken och blandad design.

Smedstorpsgatan 1853240 Skara
logo

Skara Modell & Prototyp är en one-stop shop för modell- och prototyp tillverkning. Vi erbjuder även bla konstruktion/design och 3D scanning.