Se på karta
Blodboksgatan 1442674 Västra Frölunda
Batterigatan 8A41516 Göteborg

Form som funktion. Jag tänker utifrån en användares upplevelse. Produkter måste få ha en historia att berätta som skapar en ny upplevelse som berör dig. Oavsett om det är en ny funktion eller en ny form eller båda delarna så skall den var lätt att förstå.

Textilgatan 1041511 Göteborg

Vi på VÄRT skapar event, aktiviteter och platser för hållbar utbildning och kreativa diskussioner. Omställning, normkritik och design är vår huvudteman och vi använde mat som ett verktyg för att få det vi säger att kännas.

Lövviksvägen 4543655 Hovås

Plain Arkitekter AB arbetar med utformning av inredning. Vi har lång erfarenhet av inredningsprojektering från olika miljöer, såsom gruppboende, äldreboende, sjukvård och kontor. I dessa verksamheter har vi arbetat med varierande funktioner som t.ex vårdrum, matsalar, bibliotek, pausrum, utbildningsrum, konferensrum, väntrum och receptioner mm.

Järntorget 641304 Göteborg

Företaget startades 1960 av Gunnar Svensson med verksamhet inriktad på inredningsleveranser till fartyg. Drygt 150 fartyg, dels som nybyggen och dels som större renoveringar hann det bli,innan varvsnäringen började avvecklades, samt daglig service för bl.a. Stena Rederierna i Göteborg . Leveranser fortsatte dock till fartyg som byggdes och renoverades på olika varv i Europa. Även till kryssningsfartyg s.s. M/S Clipper Adventure i Fredricia, Danmark och M/S Caledonian Star i Southampton, England. Under 70-talet, då varvskrisen var ett faktum, blev företagets nya inriktning stugbyar och fritidsanläggningar. Härifrån var steget till hotellinredningar inte långt och det är denna nisch som sedan dess har utvecklats till dagens verksamhet, där årens erfarenheter och kunskaper blivit en stabil bas. Under åren har det blivit många rumsinredningar och publika utrymmen på hotell i Sverige och utomlands. Företaget har även levererat inredning till hotell i Norge, Danmark, Tyskland, England, Frankrike, Holland och Ryssland. Nu, 2017, är det tredje generationen som aktivt driver familjeföretagets verksamhet och utveckling framåt.

Sven källfelts gata 3042671 Västra Frölunda

Vi designar och producerar i stort sett allt ni behöver för profilering och exponering av ert företag, era tjänster och produkter.

Sockerbruket 1741451 Göteborg

Vi är specialister på det åldrade hantverket med nya och gamla tekniker inom metallbehandling. Vår verksamhet är främst inriktad på rekonstruktion och konstruktion av metallskulpturer och design av det offentliga rummet och arkitektur. Vi är specialister på: svetsning, konstruktion, gjutning och konservering och till och med korrosion som är en nedbrytnings-/erosionsprocess i metallstrukturen i design och form.

Kunga-Amandas Gränd 443657 Hovås
Svarvstensvägen 2042542 Hisings Kärra
Kaggeledsgatan 1241644 Göteborg
Engelbrektsgatan 7A41127 Göteborg
Höstvädersgatan 4341833 Göteborg
Gamlestadstorget 4341513 Göteborg
Kopparmyntsgatan 941479 Göteborg
Kaponjärgatan 4F41302 Göteborg