Se på karta

industriarmaturer 

gav 71 företag inom detta område

Dunlop Hiflex AB

Seldonsvägen 230262 Halmstad
logo

Med egen tillverkning och utveckling av slangar och kopplingar ligger vi alltid steget före och säkerställer hög kvalitet, flexibilitet och total kontroll på de produkter vi levererar.Den egna slangproduktionen omfattar allt från den enklaste oarmerade PVC-slangen, med en innerdiameter från ett par millimeter, till otroligt tuffa och stryktåliga slangar i gummi, med en innerdiameter upp till 500 mm. Vi tillverkar även specialslangar med invulkade flänsar.

ASEC Power AB

Sollentunavägen 8819140 Sollentuna
logo

Vi levererar belysning för alla offentliga miljöer, såväl utomhus som inomhus. Vi tar ansvar för alla delar i belysningsprojektet – från ritning till leverans. Det gör oss till en helhetsleverantör ni kan lita på.

DuoLight AB

Terminalgatan 23A23539 Vellinge
logo

Vi på DuoLight har lång erfarenhet inom belysning och säljer ljuskällor, armaturer, julbelysning och el-komponenter till större slutförbrukare, butiker, kontor, lager, industri och hotell. Tveka inte att kontakta oss!

Elmontage I Västerbotten, AB

Långhalsvägen 1091342 Obbola

Airam AB

Uppköparvägen 712044 Årsta
logo

AIRAM har i snart 100 år levererat ljuskällor och belysningslösningar med tidlös design och bra kvalitet - till butikskedjor, grossister och slutkunder i Norden.Sortimentet idag innefattar fullsortiment ljuskällor, hembelysningsarmaturer och professionell belysning, för såväl inomhus som utomhus. Till detta har vi även ett fritidssortiment och diverse elmaterial.I Sverige har vi varit verksamma sedan 1976 och våra produkter marknadsförs av ledande grossister samt utvalda butikskedjor.

House Of Light

A Odhners gata 4342130 Västra Frölunda
logo

House of Lights styrka är att leverera helhetslösningar för både större och mindre projekt. På vårt lager har vi våra mest frekventa produkter för snabb leverans.Vi kan även hjälpa er med speciallösningar av armaturer helt enligt era egna önskemål och behov.Vi hjälper er med belysningsplanering i era projekt – House of Light har lösningen för dig inom teknisk och dekorativ belysning.

Jcel i Stockholm AB

Stockholm
logo

Vi har har god historisk kunskap av installation i kulturkänsliga miljöer. I dagsläget är våra kunder huvudsakligen företag.Kontakta oss gärna för med information.

Elproman AB

Lövbacksvägen 314171 Segeltorp
logo

Elproman AB grundades 1967 av Karl Erik Hjelm. Idag har företaget 35 anställda med huvudkontor och lager i Segeltorp strax söder om Stockholm.Vi marknadsför specialkablar och anslutningsdon med tillbehör, speciellt med godkännande för olika exportmarknader. Fler än 7000 artiklar finns på lager, vilket möjliggör snabba leveranser. Verksamheten i Segeltorp inrymmer också en mindre avdelning för tillverkning av kundspecifika kablage.

Adax As Filial Norge

Bredsandsvägen 29162 Kristianstad
logo

Med 70 års erfarenhet och bra handverk levererar familjeföretaget från Svelvik radiatorer med hög kvalitet och gör vardagen enklare. Det har varit en spännande resa från den första stationära köksmixern under 1948 till prisvinnande designradiatorer/elelement med inbyggd Wi-Fi i dag.

PMA AB

Alfred Fjelners väg 229167 Fjälkinge
logo

I våra lokaler i Fjälkinge finns en komplett verkstad för byggnation av apparatskåp och projekt för industrin. Vi har bred kompetens inom automation och hanterar de flesta PLC-system på marknaden. Vi levererar även lösningar för Scada och HMI. Servo och Robotsystem är också en naturlig del av vårt arbete.

Prysmian Group Sverige AB

Vallgatan 557141 Nässjö
logo

Prysmian Group, tidigare Draka Kabel, är världens största kabeltillverkare med över 112 fabriker och 25 forskningscenter runt om i världen. Den svenska verksamheten bedrivs i Nässjö, där det produceras låg- och mellanspänningskabel..

Nykvarns Elektriska AB

Brokvarn 15534 Nykvarn
logo

El-Light

(4.25)

Långsundsvägen 1076019 Furusund
logo

Vi är ett elinstallationsföretag i Roslagen som levererar och garanterar erfarenhet, kompetens och kvalitet.

K E Möller AB

Fjällbjörksgränd 816572 Hässelby
logo

Välkommen till KEMABLandets mest specialiserade kabeltjänstföretagKEMABs affärsidé och verksamhet är att vara ett av landets mest specialiserade kabeltjänstföretag.

Miltronic AB

Kungshagsvägen 761135 Nyköping

PBM Kabel HB

Kvartsgatan 2C74940 Enköping

Huber+Suhner AB

Kista 16442 Kista

Slso, Bup Adm Och Ledning

Solnavägen 1E11365 Stockholm

Nelco Contact AB

(2.5)

Daléns gata 719561 Arlandastad

Wibe, AB

Wibevägen 179236 Mora

Nexans Sweden AB

Kabelgatan 151470 Grimsås

El & Rörvision AB

Hulebo 1251891 Sjömarken

Karbasens Fastighets AB

Majeldsvägen 1861533 Valdemarsvik

Transjonic AB

Börsåsgatan 3642244 Hisings Backa

Elfirma Eliassons Elektriska

Krokusvägen 131133 Falkenberg