Om IGNIS Norrmalm

IGNIS har lång erfarenhet av att arrangera begravningar efter individuella önskemål. Vi ombesörjer både urn- och kistbegravningar. Vi har även egna avdelningar för juridik, blomsterdekorationer och transporter.

IGNIS Begravningsbyråer

IGNIS ingår i Eldbegängelseföreningen, en ideell förening grundad år 1882. Som en av landets äldsta begravningsbyråer har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap, vilket gör att vi alltid kan utgå ifrån dig och din familjs behov.

Med 13 kontor i Storstockholm finns vi alltid nära dig. Vi har egna avdelningar för såväl rådgivning och familjejuridik som för blomsterdekorationer och transporter. Det gör att vi kan erbjuda den lilla byråns personliga engagemang med den stora byråns resurser, en trygghet för dig som kund.

IGNIS Begravningsbyråer är auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers förbund.

IGNIS Juridik

IGNIS juridik har fem jurister med mångårig erfarenhet av familjerätt och skatterättsliga frågor. Vi hjälper Er med bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord, bodelning under bestående äktenskap, samboavtal, generationsskiftesplanering och juridisk rådgivning.

IGNIS Försäkring

IGNIS Funébris försäkringsförening erbjuder en begravningsförsäkring med ett tjänstepaket som efter dödsfallet underlättar de praktiska frågorna för anhöriga. Vi kallar tjänsten för Ignis Omtanke.

IGNIS Transport

Vi utför även alla slags begravningstransporter och förfogar över fem begravningsfordon av olika modeller. Vi har även stor erfarenhet av transporter till och från utlandet.

IGNIS Blommor

IGNIS Blommor arbetar fem erfarna florister som mer än gärna hjälper till att sätta er personliga prägel med vackra blomsterarrangemang. Vi transporterar blommorna kostnadsfritt till de begravningar som ombesörjs av oss.

Bildgalleri

  • IGNIS Norrmalm Begravningsbyrå, Stockholm - 1
  • IGNIS Norrmalm Begravningsbyrå, Stockholm - 2
  • IGNIS Norrmalm Begravningsbyrå, Stockholm - 3
  • IGNIS Norrmalm Begravningsbyrå, Stockholm - 4

IGNIS Norrmalm, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ignis Begravningsbyråer AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.11.2000

Org.nr:

5566000450

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

96030 Begravningsverksamhet, 69102 Juridiska byråers verksamhet m.m., 70100 Verksamheter som utövas av huvudkontor

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Arne Nilsson

Ordförande

Visar 4 av 9