Om ICA Supermarket i Ösmo

Välkommen till oss önskar Henrik Eriksson med personal. Vi fyller varje dag på med nya färskvaror som förgyller din vardag.

ICA Supermarket i Ösmos utvalda länkar

Bildgalleri

  • ICA Supermarket i Ösmo Mataffär, Nynäshamn - 1
  • ICA Supermarket i Ösmo Mataffär, Nynäshamn - 2
  • ICA Supermarket i Ösmo Mataffär, Nynäshamn - 3

ICA Supermarket i Ösmo, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hhe Store & Food AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

28.01.1994

Org.nr:

5564821840

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Tessan i ösmo

moreThanAYearAgo

När Jag handlar på Ica ösmo blir jag bemött av vänlig hjälpsam personal, jag har jämfört priserna mellan Ica ösmo och nynäshamn och Ica var billigare på de varor jag köper och jag är en mamma till tre barn och vi handlar väldigt mycket på Ica ösmo. Jag tycker de har bra service och bra bemötande.

Stefan

moreThanAYearAgo

Perfekt att handla en mjölk hos, sköt dock storhandlandet någon annanstans om du vill få ut mer av pengarna. Idiotisk placering av bankomat i entrén till affären (enda bankomaten i Ösmo) som man inte kommer åt efter 20:00 på vardagar och 18:00 på helg!

ösmobor

moreThanAYearAgo

En usel butik med dåliga kunskaper ....

ösmobo

moreThanAYearAgo

Dåliga kunskaper och ett kasst utbud. Personalen vill verkligen inte jobba där...

Janne i Ösmo

moreThanAYearAgo

.. vad gnällspikarna nedan ger sken av. För att vara på en liten ort är sortiment och öppettider helt ok och det bemötande jag fått av personalen har alltid varit bra. Visst kunde man önska att det var lite billigare, men särsklit mycket dyrare än i Nynäs är det inte om man tänker på bensin och tid för att åka den extra sträckan.

Esmeralda

moreThanAYearAgo

... är mycket inte i min smak hos denna butik. Svår att hitta i, knappt någon personal att fråga, priserna i topp, hittar ej det jag tänkt köpa. Åker hellre in till Nynäshamn där alla är trevliga och priserna lägre. Är man dessutom pensionär, så har Kvantum i Nynäshamn 5% på tisdagar, vilket många pensionärer uppskattar.

missnöjd

moreThanAYearAgo

Jag har många ggr fått gå hem utan det jag tänkt köpa eftersom det helt enkelt är tomt på hyllan. Helt vanliga saker som t ex hushållsost och vitlök är slut! Prissättning på många varor (alltifrån apelsiner till vanlig mjölk) saknas helt. Frukt och grönt ses inte efter, man får gräva fram sådant som ej är mögligt och ruttet, usch.