Om Hyrbilsdepån Göteborg

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Hyrbilsdepån Göteborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPrima Vrak i Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.08.2003
Org.nr:5566478185
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Bengt Stefan Mikael OlaussonOrdförande
Bengt Peter Andreas OlaussonLedamot
Bengt Stefan Mikael OlaussonLedamot
Sandra Annelie OlaussonSuppleant
Katrin Susanne BengtssonRevisor
Lena Karin FältRevisorssuppleant

Omdömen om Hyrbilsdepån Göteborg

Jeanette Johansson

mer än ett år sedan

Gällande Falkenberg

Priset var Oki. Men lastbilen haft trasigt lås på skåpet. Trappsteget satt ihop med buntband och däcken helt slut. Dom var blankslitna. Ingen fungerande handbroms. Utan man fick stoppa klossar för bilen skulle stå stilla i en backe.
När man påtalade detta att det var en säkerhetsrisk verkade det inte som dom brydde sig. Vid en poliskontroll hade detta fordon fått körförbud.

L

mer än ett år sedan

Har blivit mycket bättre alltid ordning och på bilarna mycket prisvärt bör provas

Anonym användare

mer än ett år sedan

I can´t write properly swedish,so I write in english hope not to be a problem. As it is said before the women who works there is unpolite and do not solve problems. I rented a van over there last week and then the key broke into the locker, so when I called she told me it was my problem and will not fixed it, After hearing her shouting for a long time, I made her go to the office and find another key for me. Then, they tried to charge me the Katalyzator because it was stolen during the night I parked in the rent a wreck parking.
I formally complain to the kundverket in Mölndal and I hope they will inspect them
Please never rent a car over there because if you have a problem which is very frequent due to the state of the cars(all broken) it will be expensive and you will regret.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag ringde för att hyra bil av rentawreck. Vi kom överens att jag skulle hämta bilen dagen därpå kl 16 och att jag skulle bestämma mig på plats ifall jag ville hyra dygnspris med fria km. När jag ringde dagen jag skulle hämta bilen säger personen att hon hyrt ut bilen. Förklaringen hon gav mig var att jag inte hade bestämt mig hur jag skulle ha det. Jag blev väldigt missnöjd och vi lade på luren. Jag ringde upp igen och bad om att få prata med chefen men fick inte en syl i vädret. Det hela slutade med att hon lade på luren i örat på mig.

Jag kommer aldrig att rekommendera rentawreck till någon. Jag kommer aldrig att hyra bil där. Ingen bra kundfokus alls.
Personligen tycker jag att den som svarar i telefon ska kunna förstå språket. Speciellt om det handlar om att ta emot beställningar.
1.Kunden har alltid rätt. Det borde rentawreck förstå men tydligen inte.
2.Personen som svarar i telefon lyssna på vad kunden säger och inte avbryta.
3.Aldrig neka kunden att få prata med chefen.

Miss nöjd

mer än ett år sedan

Beställde en bil för 1 vecka sedan som vi skulle ha om 2 veckor, alltså vi var ute 3 veckor före. Så ringer de 2 veckor innan och säger att bilen vi bokat gått sönder?! ÖHHH laga den då! Luktar dubbelbokning! och de ville inte att jag skulle fortsätta vara kvar på listan! NIX inte denna firman mera!

Jonas

mer än ett år sedan

När vi kom och skulle hämta bilen avbokade vi istället helt utan några som helst problem. Och gratis.

Grymt!

Riktigt bra personal.

Pengarna hade vi sjukt roligt för senare under kvällen på svensexan.

Bosse

mer än ett år sedan

Snabb och okomplicerad service. Vänligt och trevligt bemötande. Jag hyrde en bil för en vecka. Av olika anledningar lämnade jag bilen åter samma dag. Utan omsvep fick jag större delen av hyravgiften tillbaka. Skit i Hertz och dom andra storgamarna. Rent a wreck är mitt förstahandsval från och med nu!

Mikael

mer än ett år sedan

När den här mannen hör på telefon att något klagomål strax kommer framföras, inlindat i alla tänkbara hövligheter, vänder han tvärt sin vänliga stil till något helt annat. Sur blev jag för resten av helgen, inte så mycket på grund av pengar men av total brist på kundfokus. "Vår" bil var inte inne i tid, så vi fick istället en jättelik skåpbil, som drog nära 40 % mer soppa än vi räknat med på våra många mil 1,5 i.st.f. 1,1L/mil. Skall vi dela hälften - hälften av merkostnaden? "Det kan du glömma! Du fick ju en jättemycket större bil!" Jo jag vet, grunden till problemet. Men det vankades kostnader så han slutade lyssna på det örat direkt. Ajax hade den inte sett på några år heller. ABS:en pulserade vid varje bromsning. Ta med öronproppar om du får den gamla sunk-mercan. Well, grundpriset får man väl säga är lågt. Vem som helst annan kan rekommenderas (ser gärna att någon annan etablerar R-a-W nummer 2 i stan). Som sagt, irriterad var jag resten av helgen. Statoil nästa gång.

Svar från företaget

Miakel,

Det är som du ser väldigt få som klagar på vårt kundfokus eller produkter. och därför behöver jag inte läsa denna sida så ofta. Dej som jag väl kommer ihåg eftersom du är en av de få som försökte få din transport gratis och det kan vi inte hjälpa dig med.
Jag tror heller inte Statoil hjälper till med gratis transporter men lycka till.

Mvh

Peter

Lars Johansson

mer än ett år sedan

Hela firman har fått en högre standard sen dom nya killarna tog över. Fina bilar som verkligen inte är Vrak! och dubbelt så billigt mot tex Statoil

Anonym användare

mer än ett år sedan

Finns det inga krav på svenska språkkunskaper på er personal? Frågade om priser om man hyr två månader, killen som svarade förstod inte hälften vad jag frågade. Det ända han pratade var om bra pris.

Tommy

mer än ett år sedan

Helt sanslöst dålig service. Har för tillfället stora problem med Rent à Wreck som inte vill betala mina utlägg jag fick när deras bil gick sönder och jag var tvungen att komma hem.
En otroligt otrevlig kvinna som jobbar där och bara slänger på luren i örat bär man pratar.

Hyr bil någon annanstans!!!

Kny

mer än ett år sedan

Deras flotta är av rätt varierande skick, dock helt okej om man inte ska iväg allt för långt. Har aldrig haft några problem med företaget, men klassen på bilarna är ju inte alls i Statoils klass men helt okej för sitt pris!! Rekommenderar Rent a wreck!

Nöjd Kund

mer än ett år sedan

Alltid bra service, aldrig några problem med bilar, alltid trevlig personal!
rekomenderas varmt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ett dålig och nedlåtande svar från företagets sida - även om företaget har rätt i sak, så måste man ändå anstränga sig mer i svar till sina eventuella kunder...

HenrikE

mer än ett år sedan

Först vill jag säga att personalen har alltid bemött mig trevligt och hjälpsamt och att bilarna är billiga att hyra. Vet inte alls hur de är då man vill ha kompensation.

Har hyrt av dem två gånger och båda gånger fått ut en bil som inte är iordning.
Första gången lös motorlampan när jag hämta ut bilen, åkte tillbaks och påpekade men fick svaret "-det är nog lugnt, den ska på service snart". När jag sedan var påväg tillbaks med bilen och hade runt 40 mil kvar så tog bromsbeläggen fram i skivan. Fick köra väldigt lugnt hem.
Andra gången jag hyrde av dem drog bilen jättemycket åt sidan, åkte tillbaks och det visade sig att en framhjulet nästan var tom på luft. Inget stort fel men det är lite dåligt att inte provköra en bil innan den levereras till kund.

Jag kommer fortsätta hyra av Rent-a-wreck tack vare deras bra priser. Men jag kan rekommendera er andra som hyr av dem att kolla upp bilarna noggrant innan ni åker iväg.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03187680003-187 68 00031-87 68 000318-768 00