Om Hyllinge Buss

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Hyllinge Buss, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hyllinge Buss & Resetjänst Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.12.1984

Org.nr:

5562519297

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

300 - 499 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49311 Linjebussverksamhet, 79120 Researrangemang

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Hyllinge Buss

Anonym användare

mer än ett år sedan

Åk inte med Hyllinge buss det är ingen ordning och reda på de bussarna.Åka på en lång resa i en smutsigt buss var inget roligt med trasigt air conditioning system.Det var 30 grader varmt på bussen.Ni som tänker åka till Medulin med Hyllinge buss välj gärna någon annan destination ingen hjöjdare att vara där.Hyllinge buss beskriver så fint detta rese målet men ingenting stämmer i verkligheten ni kommer bara att vara besvikna.Det finns många vackrarae ställe att besöka i Kroatien.

Heidi

mer än ett år sedan

Just nu befinner jag mig i Costa brava,, tyvärr måste jag säga att båda bussen och hotellet är de värsta har jag varit med i någon semester. Bussen som de lovade var bara i drömmerna, vi satte i en buss i nästan två dager där toaletten luktade som fan, stolarna var skakiga, slitna utan ben utrymme självklart. Aldrig merrrrr