Om HusmanHagberg Kungälv

Vill du sälja din bostad – eller kanske köpa något i området? Välkommen till oss på HusmanHagberg i Kungälv. HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 85 kontor och drygt 350 medarbetare. Vi har ett äkta engagemang och en passion för vårt yrke - därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

Söka bostad

Vägarna till att hitta din drömbostad är många. På HusmanHagbergs hemsida kan du hitta alla bostäder som just nu finns till salu hos våra kontor. Du kan också besöka bobutiken i det område du är intresserad av och få hjälp och stöd av våra mäklare. De kan sin marknad och bor ofta själva i området. Hemnet, dags- och lokaltidningar är också bra hjälpmedel i ditt sökande. Vill du ha hjälp med att hitta en bostad kan du anlita en Köparmäklare. Köparmäklaren bevakar hela bostadsmarknaden åt dig, söker aktivt utifrån dina önskemål och håller dig informerad om vad som är aktuellt.

Att sälja med HusmanHagberg

Att sälja sin bostad är för många en stor affär i en ny situation. Då är det tryggt med en erfaren och kunnig mäklare som lotsar dig rätt genom hela processen. Vår erfarenhet är att förberedelse lönar sig. Varje affär är unik och vårt arbete är att hantera just din försäljning på bästa sätt.

Hitta rätt mäklare

Tänker du flytta först om ett par år? Vad händer då om drömbostaden plötsligt dyker upp? Och vad är egentligen bäst - ska man sälja eller köpa först? Vill man flytta smart är bästa sättet att förbereda sig. Våra mäklare hjälper dig gärna med värdefulla råd utifrån just din situation.

HusmanHagberg Kungälvs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

HusmanHagberg Kungälv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Loci Propellente AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

13.03.2019

Org.nr:

5591986590

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68310 Fastighetsförmedling

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Cliff Richard Wass

Verkställande direktör

Cliff Richard Wass

Ledamot

Simon Natanael Alerås

Ledamot

Cliff Richard Wass

Ledamot

William Karl Dennis Olsson

Huvudansvarig revisor

Anders Mikael Gustavsson

Finansiell information

Omsättning

6 887 tkr

Vinstmarginal

1,7 %

Anställda

3