Husaby Hästklinik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Husaby Hästklinik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.09.2009

Org.nr:

5567884290

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

75000 Veterinärverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

Omdömen om Husaby Hästklinik AB

Sofia

mer än ett år sedan

Har varit på Husaby massor av gånger. Har varit supernöjd varje gång trots att ja ibland fått tråkiga besked. Upplever personalen som väldigt kunniga och trevliga. Bästa kliniken jag varit på!!

4-hovar

mer än ett år sedan

Har varit där med min häst och det var absolut inga konstigheter. Bra lokaler, och super duktig personal. Dit återkommer jag med mina problem fler gånger. Helt klart!!! Super nöjd!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Stressigt och mycket spring,men veterinären var duktig och inget otrevlig trots stressen runtomkring!

M. M

mer än ett år sedan

Fick vänta över en timme för att få träffa veterinären för den årliga tandkollen, som senare "tog 10 min". Urusel service, en bokad tid är en bokad tid, även vi hästägare har jobb mm att sköta. Ingen som helst kännsla att jag som kund var viktig, svaret var att först var tandspiltan upptagen, senare hittade dom inte ngn tungstege?????? Åker aldrig dit mer. Tur vi har Skara.

Svar från företaget

Hejsan
Vi är väldigt ledsna över dröjsmålet i ditt fall - vilket vi ber om ursäkt om. Vi försöker att ta hand om varje patient/häst på bästa sätt vilket ibland innebär att det blir svårt att skynda på patienterna före. Vi vill alltid utgå ifrån vad för undersökningar hästen verkligen behöver och ibland tar fallen längre tid än beräknat. Då vi även i möjligaste mån försöker ta emot akuta patienter så kan tyvärr väntetider uppstå. Vi är medvetna den väntan som uppstod dagen när ni var på besök och vi arbetar på att det inte skall hända igen.
Med vänliga hälsningar
Husaby Hästklinik