Om Hundpensionat Soläng

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Hundpensionat Soläng, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSol & Äng Kommanditbolag
BolagsformKommanditbolag
Datum för upprättande29.12.2009
Org.nr:9697468925
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96090 Övriga konsumenttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Miriam Juliette Anna DraxlerKomplementär
Bosse Lennart DraxlerKommanditdelägare

Omdömen om Hundpensionat Soläng

besviken

mer än ett år sedan

Ett helt underbart hunddagis där alla hundar trivs, ingen tycker om att lämna bort sin hund men när Miriam har dom behöver man aldrig oroa sig! Dom har en sån otrolig koll på hundarna. Här kan man känns sig otroligt trygg.

Lars-Göran Börjesson

mer än ett år sedan

Mycket trevligt hundpensionat med personal som tar mycket bra hand om vår hund Ronja.
Känns verkligt tryggt att lämna där!

Carolina

mer än ett år sedan

Vi har lämnat tre olika hundar vid flera tillfällen och alltid varit lika nöjda, stället ligger underbart som sista hus på en grusväg, omgivet av skogar, mycket lugn miljö. Man blir alltid otroligt trevligt bemött och det är fräscht med en kamin som tänds när det blir kallt ute. Varje bås är väl tilltaget med insynsskydd och hundarna har minst en säng/madrass att ligga på, leksaker och lite godis på "huvudkudden" och förutom varsin egen rastgård finns det en större inhägnad gård där man ibland hittar sin hund och personalen lekandes när man ska hämta hunden. De tar flera promenader varje dag och håller koll (hade senast klippt en klo lite för mycket precis innan vi lämnade och den hade börjat blöda lite när vår lilla tik busade och då hade de genast gett blodstopp och satt på en strumpa som skydd). Och ffa, hundarna är alltid glada när man kommer dit och pigga när man hämtar dem och de har ätit, vilket är ett bra tecken på ostressig miljö. Bästa stället i Göteborgsområdet med omnejd.

Gara & Maza,husse & matte

mer än ett år sedan

Det känns tryggt att lämna våra vovvar på Soläng! Det bästa ställe hittills! Alla är fantastiska där och man kan se att de älskar djuren och verkligen ta hand om dem.

Raquel & Peter Hafstrand

mer än ett år sedan

Verkligen fräscht och fint hundpensionat. Det känns tryggt att lämna vår hund här. Enda nackdelen är att han inte vill komma med hem igen. Om hundar kunde lämna omdöme så blev det nog fem ben för Soläng.

Lina

mer än ett år sedan

Jag som var så löjligt nervös för att lämna bort min lilla Fralla på pensionat, hon som aldrig har sovit borta lämnade jag med viss vånda till någon som jag kände var trygg och som jag kunde lita på.
Alla mina våndor hade förstås inte behövts för den lilla Bulldoggen har haft det så bra och det var ett rent nöje att hämta henne från pensionatet! Hon har blivit så väl omhändertagen och jag känner verkligen att jag inte behöver oroa mig i framtiden.
Tack Miriam för en fantastisk vistelse för Sally.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Trevligt mottagande av personal.Stället ligger i härlig natur,hundarna bor i fräscht o rent bås med säng o mattor på golvet,proffsig och hundälskande personal.Vi kommer gärna tillbaka Hugo o Hjördis.

Anna & Andreas

mer än ett år sedan

Riktigt bra!
Vi åkte och kollade och kände direkt att här skulle våran Olle vara. Alltid svårt att lämna ifrån sig sin hund men stannade gång vi lämnar här kommer det inte vara svårt.
Mycket trevlig och bra personal!
Man vet att personalen är engagerad när dom hälsar på ens hund innan en själv!
Bara positivt!
Skulle det vara något negativt så är det att det är fullbokat om man inte är ute i god tid ;)

Ann Ljungström

mer än ett år sedan

Helt underbart ställe och väldigt välskött med varma hundälskande människor som sköter det.
Under åren har vi provat flera olika pensionat men inget har ens kommit i närheten av detta hundparadis.

Wilma med matte

mer än ett år sedan

Mycket fräscht hundpensionat med glatt och professionellt bemötande. Skiljer sig från andra jag sett som ett modernt, välutrustad pensionat som inger förtroende och känns som ett ställe man gärna återkommer till. Särskilt positivt med serviceinriktat mottagande med ambition att ge hunden en bra vistelse. Tycker Annmari med labradorvalpen Wilma

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073422282807-342 228 28073-422 28 280734-22 28 28073-4222828