Kyrkängsvägen 475591 Uppsala

5 (1)

Välkommen till Liqusini Hästsport - ridkläder och hästutrustning! Liqusini Hästsport erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda ridkläder, exempelvis tävlingskläder, ridbyxor, ridhjälmar och ridstövlar. Vi har ett sortiment av ridkläder som passar barn. Att den ridutrustning vi säljer håller hög kvalitet, har en snygg design och är funktionell är något vi är mycket måna om. Vår ambition är att ridkläder ska passa allas plånböcker.

Hällby 2573493 Kolbäck

Westbergs Hovsjukvård och Smedja är ett företag som drivs av Mikael och Marie Westberg. Vi arbetar med hovsjukvård och har även en butiksdel, Smedjan, där vi saluför utrustning och förbrukning till hovslagare och hästägare.Mikael Westberg, hovslagarmäster, hjälper Dig med Din hästs hovproblem. Han arbetar med hovsjukvård, med allt från fång till hovbölder/hålväggar och fölkorrigering m.m och arbetar gärna tillsammans med Din veterinär och/eller hovslagare.

Hakestad HAKASLÄTT 12531161 Ullared

Välkommen till G Boots Sweden! Vi har antagit utmaningen att tillverka världens bästa boots. Vår unika passform gör att bootsen sitter perfekt på både bana och i terräng.

Bälinge-svista LILLA BLOMSBERG 22675593 Uppsala

Vår vision är att skapa hållbara samarbeten.Hjorts Gård AB är sedan hösten 2020 hyresvärd till Bälinge Ryttarförening som bedriver sin ridskoleverksamhet på anläggningen och är belägen Utanför Uppsala på Lilla Blomsberg.

Svensbodavägen 1518493 Åkersberga

Har utbildat mig hos Sanhcp, som Hovformsspecialist. Jag är huvudsakligen inriktad på hästar som går barfota eller ska få gå barfota. Kunna hjälpa både häst och ägare för att klara av barfota livet. Behöver hästen boots så kan jag hjälpa till med att hitta ett par boots som passar hästens hovar.