Om Hotell Havsbaden

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Hotell Havsbaden, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHotell Havsbaden i Grisslehamn AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.03.1989
Org.nr:5563555720
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55102 Drift av konferensanläggningar, 55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Stefan Gunnar KarlssonLedamot
Karl Fredrik NymanSuppleant
Anders Patric BirgerssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Hotell Havsbaden

Magnus

mer än ett år sedan

Otroligt fin mat och god service. Rekommenderas varmt.

AceV

mer än ett år sedan

Rent och fräscht på hela hotellet. Riktigt fina rum med allt man kan begära. Spa avd var även den fräsch och vi var där tidigt vilket var bra för det blir lite trångt om 15pers ska dela på 2 bubbelpooler. Personalen var riktigt trevlig på alla avdelningar och tre rätters menyn var mkt.bra. Lite mysko att dom inte svarade på mail när vi försökte boka

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket mysigt!

Farmor

mer än ett år sedan

SPA-personalen o behandlingarna = 5 * * * * *
Ett 10-tal finnar förstörde spa-lugnet gm att försöka överrösta varandra i bubbelpoolen 1 tim o i den andra bubbelpoolen satt ett nyförälskat par i 45 min = inget bad för oss andra. Man bör inte vara i mer än 15 min av respekt mot andra gäster.
Suveränaste personalen är Gunilla - otroligt duktig!
Hotellchefen var jättetrevlig, men övrig personal var sura, ouppmärksamma och hade dålig attityd. Samma personal som förra året var så trevlig!? Fikabuffén en jättebesvikelse mot förra året, urdålig! I vårt paket ingick en trerättersmiddag och en fyrarättersmiddag men det fick vi inte. Buffé båda dagarna - lurendrejeri tycker jag. Då ska man betala för buffé bara. Dessutom var det första kvällen ett band som spelade dvs dålig trist middag mot den vi hade sett fram emot. Den informationen ska man ha innan man bokar. Vi betalade ändå 10.000:- Både dottern och jag är besvikna!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Helt underbart fint fräscha rum och ett riktigt bra boende får man här rekommenderas.

Caroline Thorell

mer än ett år sedan

Ofräscht "SPA"-avdelning. Sunkiga bubbelpooler som dessutom missfärgade min sambos badbyxor. Inte värt entreavgiften på 200kr/person, avgiften borde ingå i paketet. Bastun var inte heller varm, 43 resp 56 grader! Annars fint hotellrum, ok middag och frukosten höll god standard.

Else-Gun och Carl Olov

mer än ett år sedan

Att ligga i 30 graders värme och se ut över havet, samtidigt som snöstormen härjar utanför fönstret, vilken fantastisk upplevelse!
Bakom oss bubbelpoler, bastu och kallbad. Fyra damer, en av dem, Eva, ser till att vi får njuta av massage och inpackningar. Ett hjärtligt mottagande, superbra mat, allt till överkomligt pris, en fantasiskt upplevelse i ett kallt januari 2010. Vad kan man önska mer?

Farmor

mer än ett år sedan

Jag och min vuxna dotter njöt i tre dagar på hotellet i slutet av juli 2008. Härligt spa med trevlig personal, bra behandlingar,god mat o dryck samt mycket trevlig personal i matsalen. Nu ska vi åka dit igen idag på tre dagar och hoppas bli lika nöjda som förra året. Uppfräshning av rummen till lite modernare kan man önska dock. Förra året saknade jag fotvård, men det finns idag.
Kanonställe att koppla av på i trevlig miljö!