Om Hooks Herrgård

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Konferens

Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

Spa & Fitness

Hooks Herrgård Spa & Fitness är en 1300 kvm stor spaanläggning utanför Jönköping i Småland som öppnade i oktober 2014. Anläggningen ligger intill Herrgården med en hänförande utsikt över Hokasjön. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Det finns ett bastulandskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning.

Golf

Golfen är en självklarhet på Hooks Herrgård. I över sjuttio år har det svurits och jublats i ruff och på fairway.

En pitch från hotellet ligger första tee till Parkbanan och Skogsbanan. Två natursköna golfbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare.

Weekend

I snart femtio år har Familjen Edberg drivit och utvecklat den anrika Herrgården och idag finns både andra, tredje och fjärde generationen Edberg på Hooks Herrgård. När du kliver in genom dörren möts du av värmen från brasan och salongerna inbjuder till en avkopplande stund. För oss är det viktigt med personlig omtanke och till Hooks Herrgård kan man åka på weekend alla dagar i veckan året runt. Här kan du njuta av en avkopplande spaweekend, herrgårdsweekend, en romantisk weekend, en champagneweekend eller en golfweekend.

Restaurang

Utsökt tillagad mat med hänförande utsikt över Hokasjöns stilla vatten är en upplevelse man aldrig glömmer. Här kan du i lugn och ro njuta medan kockarna hänför dig med sina kunskaper. Tillsammans med den trivsamma baren, de ståtliga salongerna och den ombonade lobbyn blir restaurangen en självklar medelpunkt för både givande möten och stilla kontemplation.

Bildgalleri

  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 1
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 2
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 3
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 4
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 5
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 6
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 7
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 8
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 9
  • Hooks Herrgård Hotell, Vaggeryd - 10

Hooks Herrgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hooks Herrgård Hotell Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.01.1984

Org.nr:

5562386705

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 11

Möjliga telefonnummerformat

03932108003-932 10 80039-32 10 800393-210 80