Om Holmgrens Möbler & Solskydd

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Holmgrens Möbler & Solskydd, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHolmgrens Markiser AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.12.2008
Org.nr:5567719298
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43290 Andra bygginstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Niklas HolmgrenVerkställande direktör
Johan Niklas HolmgrenLedamot
Mikaela StenströmSuppleant
Fredrik FromHuvudansvarig revisor

Omdömen om Holmgrens Möbler & Solskydd

Mikaela

mer än ett år sedan

Vi fick ett presentkort på 1000 kr i julklapp av makens föräldrar. När vi kommer dit för att köpa något för det så upplyser de oss om att det gäller endast i 1 år. Det är skriver med så finstilt längst ned så att det i det närmaste är oläsligt utan förstoringsglas. Jag argumenterar med dom angående detta men de slår ifrån sig. Mina svärföräldrar har mao kastat 1000 kr i sjön. De har förlorat flera kunder på detta. Bl a mina svärföräldrar som köpt utemöbler där för ca 70 000 till sina uteplatser. De kommer aldrig att komma tillbaka och ingen av oss rekommenderar detta företag, tvärtom. Varför skriva att presentkortet gäller endast i 1 år med då liten stil att det inte går att läsa utan förstoringsglas. De upplyste inte heller om detta vid köpet av presentkortet. Rekommenderar inte detta företag!

Svar från företaget

Hej Mikaela,

Vi har ett sista giltighetsdatum på alla våra presentkort. Det står med tydlig text, samma texthöjd som den övriga texten på presentkortet, längst ned på framsidan av presentkorten: Giltig tom: xx/xx-xxxx
Att innehavaren av presentkortet missar att läsa utgångsdatum kan vi på inga villkor ta på oss ansvar för.

Kristian

mer än ett år sedan

Holmgrens har markiser jag aldrig kunde tro att det finns! Dom finns med "rullgardin" i framkant som löper ner till marken, belysning, värmare och självrengörande vävar. Kommer defenitivt köpa min markis där. Mkt kunnig och trevlig personal. Rekomenderas varmt för dig som ska köpa markis!