HNT Schakt & Transport AB logo

HNT Schakt & Transport AB

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB kan erbjuda den mest optimala lösningen i varje specifikt uppdrag. Med ett väl utbyggt kontaktnät och en bred verksamhet erbjuder vi tjänster inom bygg och anläggning, jordbruk, bioenergi,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0431-44 68...
Adress

Älvdalsgatan 1

26273 Ängelholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

HNT Schakt & Transport AB kan erbjuda den mest optimala lösningen i varje specifikt uppdrag. Med ett väl utbyggt kontaktnät och en bred verksamhet erbjuder vi tjänster inom bygg och anläggning, jordbruk, bioenergi, livsmedelssektorn och industrin. Välkommen att kontakta oss.

Anläggning & asfalt

Inga anläggningsprojekt är för små eller för stora. Fordon, utrustning och leveranssätt anpassas efter uppdragets karaktär och krav. Vi utför schakt- och ballasttransporter, asfalttransporter, snö- och halkbekämpning. Vi säljer grus, makadam, matjord och bärlager. Mängder i form av personbilssläp finns för avhämtning under kontorstid på vårt huvudkontor på Älvdalsgatan 1. Större mängder förbeställs. Vill ni ha markmaterialet levererat ordnar vi gärna det. För uppdraget har vi anläggningsbilar, asfaltbilar, kranbilar, lastväxlare, snöröjningsfordon, spriderbilar och uthyrning av växelflak och containers.

Grus & markmaterial

Vi säljer grus, makadam, matjord och bärlager. Mängder i form av personbilssläp finns för avhämtning under kontorstid på vårt huvudkontor på Älvdalsgatan 1. Större mängder förbeställs. Vill ni ha markmaterialet levererat ordnar vi gärna det. Vi tar kort, Swish och kontant betalning.

Industri & flis

Vi har stor erfarenhet av att transportera skogsflis, RT-flis och produkter från tillverkningsindustrin. I lagerlokal eller på hårdgjord markyta erbjuder vi lagring och lastning av gods. HNT Schakt & Transport innehar tillstånd till transport av avfall och farligt avfall. För uppdraget har vi flisbilar, kranbilar, lastväxlare och skåpbilar.

Jordbruk

Vi är vana att utföra jordbrukstransporter där kraven är höga på hygien och leveransförmåga. Med fokus på anpassade fordon, kundkrav, kompetenta chaufförer och leveranssäkerhet transporterar vi paketerade, lösa och flytande produkter. I bulk, tank och på tipp och flak utför vi jordbrukstransporter året om. För uppdraget har vi bulkbilar, lastväxlare, skåpbilar, spannmålsbilar och tankbilar.

Livsmedel

I livsmedelsgodkända fordon hanterar vi känsliga produkter utan att tumma på säkerhet och hygien. I tank och bulk kör vi lösa livsmedelsprodukter och paketerat gods går med fjärr- och distributionsbilar. Vi kör livsmedel i Sverige, Norge och Danmark. Med väl utbildade chaufförer kan vi anpassa leveranserna för att klara av varierande uppdrag. För uppdraget har vi bulkbilar, kyl- och värmebilar, skåpbilar, spannmålsbilar och tankbilar.

HNT Schakt & Transport ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

HNT Schakt & Transport AB

Omsättning

637 803 tkr

Vinstmarginal

3.50 %

Anställda

162

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från HNT Schakt & Transport AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

HNT Schakt & Transport AB

Org.nr:

5563513414

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49410 Åkerier

43120 Firmor för mark- och grundarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

07.02.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 13
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0431446830

04-314 468 30

043-144 68 30

0431-44 68 30

043-1446830