Flygfoto

Flygfoto på eniro.se

Som första söktjänst i Sverige har vi högkvalitativa flygfoton över hela Sverige. Du får en mer realistisk och detaljerad bild över områden och städer. Du söker i flygfotot precis som i den vanliga kartan.

Upplev Sverige på ett helt nytt sätt

  • Klicka i flygfotot.
  • Zooma ner till gatunivå.
  • Sök med koordinater.


Flygfoto – nästa generation bilder

Varför väljer vi flygfoton istället för satellitbilder? Flygfoton är tagna på en lägre nivå, vilket ger dem en mycket bra upplösning. Våra flygfoton är därför betydligt mer detaljrika än de flesta satellitbilder. Flygfoton är en viktig beståndsdel i nästa generations karttjänst.

Sök flygfoto & kartorKarta eller flygfoto - valet är ditt!

Sök upp en adress eller plats – nu kan du själv växla mellan våra olika kartor. Prova flygfoto och karta för att se skillnaderna. Vill du få mer detaljerad information som gator och ortnamn i kartbilden väljer du vår hybrid.

Flygfoto

Flygfoton över hela Sverige. Vi visar flygfoton utan att lägga till extra information. Det kan vara lite svårare att hitta i flygfotot, men du får en tydlig upplevelse. Hela Sverige är fotograferat från flygplan från 1500 meter upp till 9200 meters höjd.

Hybrid - det bästa av 2 världar

Flygfoto + karta = hybrid. Vi slår vi ihop flygfoton med vårt eget innehåll. Hybriden är som vår vanliga karta fast med ett flygfoto i grunden. Företag och gatunummer markeras direkt på flygfotot. Du känner lättare igen dig när gatunamnen är utskrivna.

Från land till gata: 9 zoomnivåer

Du kan zooma fritt i våra flygbilder. Hela södra Sverige är zoombart ner till gatunivå (nivå 9). Områden norr om Stockholm har i dagsläget en sämre upplösning. Därför kommer vi att uppdatera dessa områden under våren och sommaren för att höja detaljrikedomen.

Flygfoto beta - fler funktioner inom kort

Snart kommer ännu fler funktioner på våra flygfoton. Eftersom efterfrågan på en bra tjänst med flygbilder över hela Sverige är så stor lanserar vi en betaversion (förhandversion). Vi jobbar hela tiden med att utveckla och förbättra tjänsten.