Om Hjärups Måleri AB

Ett gott rykte är ledstjärnan hos oss på Hjärups Måleri AB. Alla som arbetar i företaget har ett gemensamt mål och det är att ni som kund skall var nöjda. Företaget grundades 1998 av Peter Clarensius och Magnus Viberg och de driver företaget än idag. Vi på Hjärups Måleri AB strävar alltid efter att skynda långsamt. Vi uppmanar därför er att alltid vara ute i god tid med anbud och förfrågningar för att på så sätt noggrant få bästa möjliga rådgivning om måleriet. Om vi tillsammans med er har gott om tid för en ordentlig genom gång på vad som är de bästa förutsättningarna för uppdraget, så blir också resultatet det bästa.

Kunden i fokus

Viktigast för oss på Hjärups Måleri AB är självklart er som kund. Med kvalitetsarbete och hederlighet gentemot våra kunder bygger vi upp en relation som är viktig, givetvis dels för er som kund men även för oss.

Noggrann planering

Vi på Hjärups Måleri AB strävar alltid efter att skynda långsamt. Vi uppmanar därför er att alltid vara ute i god tid med anbud och förfrågningar för att på så sätt noggrant få bästa möjliga rådgivning om måleriet.

Om vi tillsammans med er har gott om tid för en ordentlig genom gång på vad som är de bästa förutsättningarna för uppdraget, så blir också resultatet det bästa.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Hjärups Måleri AB Målare, Staffanstorp - 1

Hjärups Måleri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHjärups Måleri Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.10.1998
Org.nr:5565614475
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital102000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Magnus Germund VibergLedamot
Hans Tommy Peter ClarensiusSuppleant
David Åke Allan EskilssonRevisor