Om Hisinge Buss AB

Hisinge Buss är ett familjeägt företag som har över 50 års erfarenhet av busstrafik, bussresor och bussresearrangemang. Vi bedriver beställnings- och turistresor med moderna helturistbussar.

Verksamheten

Hisinge Buss är ett bussbolag med sitt naturliga arbetsområde i västra Sverige med utgångsläge från Göteborg där kontor, garage och verkstad är centralt belägna på Hisingen. Här finns också vårt systerföretag Rekå Resor som kan skräddarsy resor för dig och ge dig extra reseservice i samband med din bussbokning.

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda hög komfort och välutrustade bussar, samtidigt som vi har ett antal mycket skickliga bussförare. Bland våra kunder återfinns privatpersoner, företag, skolor, föreningar och organisationer. Många av våra kunder är grupper med specialinriktade intressen som till exempel veteranbilar, golf, skidåkning och sightseeing.

Våra bussar

Hisinge Buss har ett antal moderna helturistbussar. Med egen verkstad håller vi hög standard på våra bussar och servar dem kontinuerligt. Som standard är samtliga bussar utrustade med mikrofon, radio, cd, video, DVD, AC, toalett, kylskåp, säkerhetsbälten i alla säten, kaffekokare samt miljömotorer. Vid kundens begäran tillhandahåller vi självklart även skidbox eller övrig utrustning, så långt möjligt, som gör er resa så bekväm och smidig som möjligt. Vi ombesörjer catering av olika omfattning om kunden så önskar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Hisinge Buss AB Linjetrafik, expressbussar, Göteborg - 1
  • Hisinge Buss AB Linjetrafik, expressbussar, Göteborg - 2

Hisinge Buss AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hisinge Buss Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

10.03.1987

Org.nr:

5562920461

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49390 Annan landtransport av passagerare

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Bäck Lars Robert Oresvärd

Suppleant

Bäck Lars Ingemar Oresvärd

Revisor

Björn Olof Edvard Thunholm

Finansiell information

Omsättning

12 416 tkr

Vinstmarginal

27,1 %

Anställda

5