Se på karta

hetvattentvätt 

gav 36 företag inom detta område

Olssons Bil & Maskinverkstad AB

Stängt

Pilgatan 27261 Gärsnäs
logo

Mekanisk verkstad. Tillverkning och svetsning av detaljer i aluminium, rostfritt och järn.Mycket av det vi gör är specialtillverkning, kort sagt vi löser de problem vi ställs inför.Välkommen att kontakta oss!

Bo Rune O Sven Karlsson

Norra vånga STORA HOLMEN 253593 Kvänum
logo

Vi brinner verkligen för våra jobb och att driva verksamheten tillsammans. Vi har alla flera års erfarenhet inom avbytartjänst och behöver endast korta introduktioner på nya gårdar. Allt för att du ska få bästa möjliga service. Välkomna att kontakta oss!

Klotterjägarna AB

Stängt

Victor hasselblads gata 1242131 Västra Frölunda
logo

Välkommen till Klotterjägarna. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för dig, ditt företag, din organisation eller förening. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

Viab Högtrycksteknik AB

Uttervägen 635245 Växjö
logo

När delarna är starka – är metoden stark. VIAB-metoden för rengöring är beprövad sedan 45 år tillbaka ute i det praktiska arbetslivet! VIABs högtrycksrengöring och vattenbearbetning har funnits på marknaden sen 1971. Det finns idag skräddarsydda VIAB-utrustningar och arbetsmetoder utprovade för många olika branscher, t ex fordonsverkstäder, biltvättanläggningar, serviceanläggningar, kärnkraftverk, processindustri, storkök och livsmedelsindustri. Vi bygger VIAB-metoden på fyra starka kort Kunskapen om rengöringsteknik, Maskiner och utrustning, Kemikaliesortimentet och Personlig service med egna högtryckstekniker.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Specialmecano Verktyg AB/ En del av ETRA AB

Stängt

Norra Oskarsgatan 3758273 Linköping
logo

Special Mecano Verktyg AB ingår 1/9-2023 i ETRA AB. ETRA AB är Finlands största distributör av Industri och Bygg förnödenheter, med egna fabriker och ett enormt försäljningsnät. Vi som en del av ETRA AB kommer att ombesörja försäljning och service av maskiner och verktyg, slipmaterial, yrkeskläder mm.Som tidigare har vi en service verkstad som alltid är redo att hjälpa dig som kund, med reparation eller val av lämplig produkt.

Nilfisk AB

Stängt

(3)

Taljegårdsgatan 443153 Mölndal
logo

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

Salk Service AB

Stängt

Essviksvägen 2686234 Kvissleby
logo

Vi är en auktoriserad verkstad för Kärcher (högtryckstvättar, sopmaskiner, skurmaskiner etc.). Vi erbjuder både service samt försäljning av Kärcher produkter. Välkommen till vår butik eller kontakta oss per telefon eller mejl.

Alcon Högtryckstvättar AB

Stängt

Berga 43547293 Svanesund
logo

Högtrycktvättsystem konstruerade för professionell användning med höga krav på driftsäkerhet och kvalité. Vårt sortiment innehåller importerade och egentillverkade, produkter och system för de mest skilda arbetsområden.

Öckerö Sotning och Ventilation

Prästgårdsvägen 247541 Hönö
logo

Vi utför sotning, besiktning, rensning och ombyggnad av ventilationssystem.Medlem i Sveriges skorstensfejarmästares riksförbund.

Ädels Maskinservice AB

Pensionärsgatan 1086333 Sundsbruk
logo

Uthyrning, service och försäljning av högtryckstvättar och kompressorer.

Kvänums Järn AB

Stängt

(5)

Tegelbruksgatan 453530 Kvänum
logo

Hos oss hittar du allt du behöver när det gäller mobila elverk, pumpar, svetsar, kompressorer, verktyg. Du kan alltid vända dig till oss för tips och kostnadsfri rådgivning inför ditt köp. Vår målsättning är att alla kunder ska vara 100% nöjda med sina varor. Välkommen!

K-Vagnen Vagnsteknik AB

Koppargränden 137431 Karlshamn
logo

Vi tillverkar allt i egen verkstad i Karlshamn. För närvarande är vi 10 st anställda. K-Vagnen har tillverkat vagnar och övrig utrustning i mer än 30 år till kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, bostadsbolag, golfbanor och entreprenörer m.fl. Mer än 10 000 K-Vagnar har tillverkats.

Gelins-KGK AB

Stängt

Göteborgsvägen 153240 Skara
logo

Produkter inom lantbruk, Industri och fordon. Grossistföretag som säljer via återförsäljare. Vi säljer kvalitetsmaskiner och verktyg så som högtryckstvättar, kompressorer, svetsar, batteriladdare, startbooster, vindor, koncentratsprutor, tryckluftstillbehör, mutterdragare, batterimaskiner, domkrafter, elverk, sågar. Vi har allt till en modern verkstad. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Ingersoll Rand samt Kränzle och Fiac. Vi har ett stort reservdelslager till allt vi säljer.

TC Pump & Maskinservice

Stängt

Floda by 2078197 Borlänge
logo

Vi har allt inom högtryckstvättar och rengöring som tillhandahåller olika lösningar.Vi har även verktyg från olika leverantörer.Grundtanken är att allt vi säljer skall fungera utifrån Era behov och tillsammans med er befintliga eller nya utrustning.

Roosclean AB

Stängt

(4.75)

Lundavägen 5621225 Malmö
logo

Vi är pionjärer på 220 V högtryckstvättar och marknadsledare avseende eldrivna högtrycksmaskiner för avloppsrensning och rör rensning. Återförsäljare för Kränzle. Allt vi saluför är utprovat eller konstruerat av oss för att du ska kunna lita på produktens kvalitet och livslängd.Vi är Kränzle återförsäljare.

Växa Sverige

Stängt

Ulls väg 29A75651 Uppsala

Westmatic AB

Fallebergsvägen 2867134 Arvika

Agripro

Katrineholmsvägen 1264234 Flen

ln Solskydd AB

Björkallén 2621836 Bunkeflostrand

Maskinparken Karlstad AB

Stängt

Fjärrviksvägen 1865350 Karlstad

Tecnovap Scandinavia AB

Stängt

(3)

Spjutvägen 717561 Järfälla

Långåkers Elservice AB

Stängt

Gävlevägen 30674372 Björklinge

Fasadmetoder AB

Skönviksvägen 24012242 Enskede

SOFAB

Stängt

Östanågatan 159634 Skänninge