herrfrisör 

gav 10000 företag inom detta område

systermedfler

Stängt

(5)

Parkgatan 1941138 Göteborg
logo

Välkommen till Syster med Fler!Klipp, färg,styling eller uppsättning? Ring oss gärna för prisuppgift och bokning! I lokalerna huserar också en massör.

Salong Hair Art

Stängt

(3.38)

Björnvägen 318150 Lidingö
logo

Vi är ett skönt gäng frisörer som älskar vårt jobb och står till tjänst med allt inom hårvård, från en enkel klippning till färgning, slingor, permanent med mera.

Freja & Frasse Hårstudio

Stängt

Smedjegatan 21A55320 Jönköping
logo

Frisör Jönköping. För oss är hår ett kreativt material. Redo att formas efter just din personlighet, ditt uttryckssätt och dina känslor. Välkomna.

Lotta & Kias Hårstudio AB

Vistvägen 3458732 Linköping
logo

Maria's Salon de coiffure

(5)

Staniastigen 1A24544 Staffanstorp
logo

Den lilla salongen med de stora möjligheterna!

Fagerberg

(5)

Drottninggatan 6946133 Trollhättan
logo

Frisör - Shop - Solarium. Salong Hans & Greta är en modern salong i en avslappnad miljö där vi hoppas att du kommer trivas. Du får personlig service av våra professionella frisörer.

Tingsryds Klippateljé

Storgatan 55B36230 Tingsryd
logo

Salongen Klippateljèn Josefin är en frisörsalong i Tingsryd. Salongen bedriver allt inom branschen förekommande tjänster.

Salong Axelsson

Stängt

(4.17)

Stenportsgatan 653130 Lidköping
logo

Vi vill hälsa dig som kund välkommen in till oss!Vi älskar vårat jobb & att få ta hand om dig som kund!Vi har en stor butik med allt inom hår & lite mer!Vi arbetar med dem senastetrenderna & teknikerna vilket gör att vi kan hålla en hög nivå på salongen.Vi är tillsammans ett glatt, inspirerade & kreativt gäng som tar vårt jobb på största allvar & ger allt för att du som kund ska vara mer än nöjd efter ett besök hos oss.Vårt mål är att ge dig som kund en härlig helhetsupplevelse🖤

Hårbolaget

Stängt

Stupvägen 119142 Sollentuna
logo

Välkommen till Hårbolaget!En frisyr värd att minnas, och bäras. Produkter av högsta kvalité. Avslappnad och trevlig miljö. Detta är vad vi lovar dig hos oss på Hårbolaget i Sollentuna.Vi erbjuder allt från klippning, till färg & toning, slingor, uppsättningar, stylingvård samt medicinsk fotvård. Belägen på nedre plan i Helenelunds centrum endast ett stenkast från tågstationen finner du Ylva, Anette, Pia och Helene inne på salongen, redo att fixa din drömfrisyr.

Salong Wiksten

Nygatan 6393130 Skellefteå

Frisör Fager Hårdesign

Stängt

(5)

Lilla Fiskaregatan 2322222 Lund
logo

Frisör i Lund City med studentrabatt

Roots of Sweden AB

(5)

Gamla Rådstugugatan 2460224 Norrköping
logo

Oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst erbjuder vi kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Hos oss får du egen tid under hela din behandling. Vi tror inte på att dubbelboka eller jobba med flera kunder samtidigt. Vi strävar efter att höja seriositeten i vårt yrke och ser det som en självklarhet att alla på vår salong ska ha gesällbrev och frisörlicens.

Team Z

Södra Långgatan 1339232 Kalmar
logo

Frisörerna i Skellefteå

Stängt

Köpmangatan 1393131 Skellefteå

Vi är väldigt haj på det vi gör, men genom utbildningar och inspirationsresor så vill vi fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre för att kunna ge våra kunder det allra bästa. När våra kunder lämnar salongen vill vi att dom känna sig glada, nöjda, snygga och harmoniska. Vi vill sälja en känsla, inte bara kortare hår!

Salong Rabarber

Stängt

Industrivägen 877153 Ludvika
logo

Välkommen till Salong Rabarber. Besök vår tidsbokning online för att få din tid! Vi ser fram emot att träffa dig!

Salong Carisma

Stängt

Kvarngatan 2368630 Sunne
logo

En salong för hela familjen, med tv och lekhörna för de mindre och gott kaffe med dopp för de äldre.

Vallentunas Klippverksta AB

Mörbyvägen 3218632 Vallentuna
logo

Vallentunas Klippverksta startade 1992. Vi började i en källarlokal mitt i Vallentuna centrum. Numera finns vi på Mörbyvägen 32. Vi som jobbar här är 2 glada och kreativa tjejer. Vi önskar er hjärtligt välkomna! Pia & Sandra

Salong 44

Stängt

Kungsgatan 4490326 Umeå
logo

Här på Salong 44 älskar vi ditt hår! Vi är kreativa och välutbildade frisörer samt barberare och vårt enda jobb är att få dig att se fantastisk ut. Salong 44 ligger i centrala Umeå och vi kan erbjuda dig de bästa tjänsterna, de bästa produkterna och naturligtvis den bästa servicen. Du som kund står alltid i centrum och vi gör det genom att kombinera kvalité med kreativitet.

Klippar Martin

Ågatan 2929534 Bromölla

Ylva'S Hair Design

Husargatan 4341122 Göteborg
logo

Hårgänget

Stängt

(3.35)

Götgatan 3111621 Stockholm
logo

Vi strävar alltid efter att du ska bli helt nöjd med din frisyr! I en klippning ingår alltid konsultation och schamponering.

Varafin, AB

Stängt

(5)

Storgatan 153434 Vara
logo

Det är vi fyra tjejer som idag är Vara Fin. Vi är ett sammansvetsat frisörteam som älskar sitt jobb! Vi har lyckan att varje dag få jobba med människor, i en lugn och avslappnande miljö med instrumental musik i högtalarna. Vår inspiration får vi genom medier, utbildningar, visningar och mässor, men framförallt av varandras kunskap och kreativitet här i salongen. #nl#Varmt välkommen in på Vara Fin! #nl# #nl#

Björn Ehlin Hair Team

Stängt

Sysslomansgatan 875311 Uppsala
logo

Vi har gjort Uppsalaborna snygga i tre generationer med stolthet och stor ödmjukhet. I dag är vi 18 frisörer som förverkligar hårdrömmar. Det kräver hög kompetens, lyhördhet och kontinuerlig vidareutbildning. Som välbesökt frisersalong vill vi även bidra till ett hållbart samhälle och gör dagligen miljösmarta val. Utnämningar som ”Årets frisörföretag” intygar att vi är på rätt väg. Välkommen in!

Salongen

(5)

Stora torget 487130 Härnösand
logo

Välkommen in till Salongen. Låt våra frisörer Madelene, Linda och Ulrica ta hand om dig.

Hej & Hår

Bergavägen 418431 Åkersberga

Välkomna till salong Hej & Hår!Här jobbar Anna, Helen, Jeanette och AlinaVi tar bara emot bokningar och avbokningar via telefon08-54066444