Om Hermanssons Bilservice

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Hermanssons Bilservice, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHuskvarna Autoservice Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.02.1988
Org.nr:5563181774
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 47300 Specialiserad detaljhandel med drivmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Bengt-Göran Yngve FrohlundVerkställande direktör
Bengt-Göran Yngve FrohlundLedamot
Mait Inger Linnéa FrohlundSuppleant
Klas Peter LagerqvistRevisor

Omdömen om Hermanssons Bilservice

Frederik Pettersson

mer än ett år sedan

Väldigt otrevlig i telefon när jag ställde några frågor ang min bil. Jag ville egentligen boka en tid men ångrade mig. Mannen i telefonen sa att de hade så mycket att göra så de hann inte med mer jobb.

Saaben

mer än ett år sedan

Kom i kontakt med verkstan i samband med ett försäkringsärende. De löste problemet snabbt och smidigt. Har sedan dess bara lämnat in bilen här oavsett om det gäller reparationer eller service. Slår märkesverkstan med hästlängder både i kompetens och servicekänsla. Hör alltid av sig med feedback och låter mig som kund vara delaktig i vad som ska göras och vilka delar som ska användas. Ser inte mycket ut för världen men de kan sina grejer!

N.Mosshult

mer än ett år sedan

Bättre service och vänligt bemötande kan man inte få. Alltid villiga att gå den där lilla extra biten för att hjälpa. Har alltid mycket delar hemma i lager. Suveränt !

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har nyligen upptäckt denna verkstad genom att ha blivit rekommenderad av flera andra vad gäller bromsar speciellt. Har lämnat in min bil två gånger nyligen med akuta problem. Har fått se hur de arbetar vilket är mycket noggrant och högkvalitativt. Man önskar att det vore såhär alla verkstäder jobbade men det är långtifrån verkligheten. Bromsar är de specialister på men det är en heltäckande verkstad. Med denna kvalitetsnivå så kommer jag fortsätta att serva min bil här och känna mig trygg. Det bästa är att priset är konkurrenskraftigt. Servicen är bra vilket innebär att man kan känna sig trygg när man lämnar in bilen, och att de försöker få till tid även om det är fullt. Har blivit tipsad om dolda fel då de undersökt bilen(provkörning) efter utfört jobb vilket har besparat mig framtida bekymmer och allvarligare bekymmer vid fel tillfälle. Detta är mina positiva erfarenheter och jag rekommenderar andra att prova och skaffa sina egna. Från och med nu är detta min bilverkstad. Instämmer i föregående personers recensioner om kompetens och kvalitet av det jag sett. Intrycket är mycket seriöst.

Danne Toyota

mer än ett år sedan

Inte en enda gång har jag blivit besviken. Dom har löst sådant som egentligen inte var möjligt. Tagit fram priser på delar till lägsta möjliga pris utan att "tulla" på kvaliten. Jag är helnöjd och rekomenderar dom gärna till goda vänner.

QX

mer än ett år sedan

Kan inte säga annat att jag är väldigt nöjd med deras service. Blev rekommenderad av en kompis att köpa bromsok från dem och rekommendera en annan vän redan efter första besöket.